faktainfo.se / Hem & Bostad /

Kategorier

Mäklare & bostadsförmedlare Heminredning Trädgård & garage
Hemelektronik Hushållsapparater Hemförsäkringar & ekonomi
Badrum Kök Tak & golv
Tapeter & hemtextil Bostadstillverkare

De senaste länkarna om Hem & Bostad

Köp skorsten från Soliduct, vi är ledande inom skorsten och skorstensrenovering. Vi vet vikten vid att välja rätt skorsten för ditt hushåll. Vi bistår även med råd och tips om hur du underhåller din skorsten för maximal livslängd. Välkommen till oss på Soliduct!
Skorsten m.m. från Soliduct


Behöver du hjälp med klottersanering i Stockholm? Vi på Miljötekniska Entreprenad hjälper dig att ta bort klotter på ett effektivt och miljövänligt sätt. Kontakta oss för offert och mer information!
Klottersanering i Stockholm


Vi är behöriga att utföra energideklaration och vi hjälper dig gärna! Vi kan också hjälpa dig att identifiera olika möjligheter till energibesparing. Kontakta oss för mer information!
Vi hjälper dig med energibesparing och energideklaration


Hos GOPAK kan du enkelt hyra ett förråd direkt på webben. Vi levererar en förrådscontainer direkt hem till dig som du sedan fyller med det du vill magasinera. Därefter hämtar vi containern och förvarar den i våra tempererade magasin. Enkelt och smidigt!
Behöver du hyra förråd i Stockholm?


Ska du flytta? Slipp flyttstädningen! Vi på Neonia har läng erfarenhet av flyttstädning och annan typ av städning i Stockholm med omnejd. Låt oss göra jobbet och koncentera er på att komma till rätta i ert nya hem. Kontakta oss för mer information och offert.
Vi hjälper er med flyttstädning i Stockholm! Neonia

Neonia hjälper er med fönsterputsning i Stockholm!, Behöver du hjälp med hemstädning i Stockholm?

Miljöhuset i Stockholm hjälper er med avfallshantering i soprum. Vi erbjuder kontinuerlig skötsel av ert soprum med service, tömning och rengöring. I vår service ingår det att vi kontrollerar källsorteringen och ser till att det blir rätt. Miljhuset utför även andra tjänster inom avfallshantering och rengöring, läs mer på vår webbplats.
Avfallshantering i Stockholm

Sopkärlstvätt

Vi erbjuder jourhem med mycket kort varsel, redan inom en timme kan vi på Svenska Familjehem återkomma med förslag på lämpligt jourhem. Jourhemmet kommer då att vara anpassat efter barnet/ungdomens speciella behov. Vi utför även en enkel beteendeanalys vid önskemål. Kontakta oss för mer information.
Jourhem hos Svenska familjehem

Familjehem sökes till Svenska familjehem

Vi på Räckeskungen har altanräcken och balkongräcken i glas av högsta kvalitet. Räckeskungens glasräcken ger dig fri sikt och låter dig njuta av omgivningen från din altan, veranda, balkong och uteplats. Besök vår hemsida för mer info!
Beställ dina glasräcken hos oss på – Räckeskungen

Beställ dina altanräcken hos oss - Räckeskungen

Behöver du flytthjälp i Göteborg? Då ska du komma till Vasaflytt flyttfirma! Vasaflytt flyttfirma erbjuder all typ av flytthjälp för privatpersoner och företag i hela Göteborg. Vår ambition är att hjälpa dig med all flytthjälp från början till slut – allt från städning till självaste flytten. Kom in till oss på Vasaflytt flyttfirma i Göteborg så berättar vi mer om vår flytthjälp. Vi finns här och hjälper dig!
Göteborgs mest effektiva flytthjälp

Göteborg har allt från flyttfirma till flyttfirmor