faktainfo.se / Hem & Bostad / Mäklare & bostadsförmedlare /

Kategorier

De senaste länkarna om Mäklare & bostadsförmedlare

Sedan 1957 har jag bott i Frankrike, och varit bosatt på Rivieran större delen av mitt liv. Jag har med andra ord lärt mig hur Frankrike och fransmän fungerar, och sedan tjugofem år arbetar jag som fastighetsrådgivare i egen regi. Jag har specialiserat mig på att hjälpa nordbor i deras fastighetsköp, med allt från allmän rådgivning och bistånd i förhandlingar till att hitta rätt objekt. Min stora kännedom om fastighetsmarknaden på Rivieran och om fransk mentalitet är då en tillgång.
Fastighetsmäklare på Franska Rivieran


Hur du beskriver din lägenhet är av stor vikt. Att vara ärlig är viktigt. Inget är mer frustrerande att åka på en visning som visar sig sedan vara helt opassande. Lyft fram fördelarna med ert boende, känn efter själv vilka egenskaper du själv uppskattar. För att underlätta för ett bostadsbyte, se till att förmedla dessa i beskrivningen. T.ex. I fall man har en stor balkong, skriv inte bara ?stor balkong?. Berätta i stället om fördelarna. T.ex. ?Rymlig balkong för sköna lata dagar i solen, 6-8 personer får lätt plats på midsommarfesten? Läs vidare på vår sida om våra andra tips inför ett bostadsbyte, innan du använder vår tjänst så får du lättare att få utdelning av din annons.
Bostäder Stockholm

Bostad

Är du på jakt efter en lägenhet, stuga eller annan bostad. Kom till oss och kolla på Andrahand. Här på AndraHand.se kan du hyra eller hyra ut din bostad, fritidshus eller semesterbostad i andrahand till 70 000 personer per månad.
Bostad i andrahand

Hyra stuga, Fritidshus, Bostad, Lediga lägenheter

När du köper din bostad genom m2 får du tillgång till produkter och tjänster som ingen annan mäklare erbjuder. Tillsammans gör de att du inte behöver oroa dig för dyra reparationer och andra obehagliga överraskningar när du flyttat in i ditt nya hem. m2 har gjort betydande investeringar i marknad, mäklarorganisationen samt kvalitets- och leveranssystem, vilket gör att m2 återigen går i bräschen för branschens utveckling. Många fastighetsmäklare från andra stora kedjor har valt att börja på m2.
Fastighetsmäklare Göteborg


Colliers AB hjälper dig med allt inom lokaler och fastigheter. Våra fastighetsmäklare och fastighetsförvaltare hjälper dig att hitta lediga lokaler, eller se till att öka värdet på befintliga kommersiella fastigheter. Vi finns med kontur i Stockholm, Göteborg och Malmö, och kan via Colliers internationella nätverk erbjuda fastighetsförmedling i hela världen.
Fastighetsmäklare & ombildningar


Som en av de ledande aktörerna bland mäklarföretagen i Stockholmsregionen kan vi attrahera de skickligaste mäklarna; de som har gediget affärsmannaskap, djup lokalkännedom och hög servicegrad. När du valt Bjurfors som mäklare säkerställer vi kvaliteten genom hela din bostadsaffär med Bjurforsmetoden, en välbeprövad sjustegsmetod för bästa möjliga affär. Välkommen till Bjurfors i Stockholmsregionen!
Fastighetsmäklare Stockholm


EPL flytt är en städ och flyttfirma aktiv på flera orter i Sverige- däribland Örebro. Vi har lägsta pris garanti och nöjd kund garanti, därför kan vi lova dig att du blir nöjd med vårt jobb! Välkommen att kontakrta oss redan idag om du behöver en flyttfirma som alltid ställer upp!
EPL - Din flyttfirma i Örebro


Är du redo att uppfylla dina drömmar och köpa hus eller lägenhet i Costa Del Sol, Spanien, där solen nästan alltid lyser. I så fall hjälper vi dig. Vi på Spanien Fastighet hjälper dig att investera i en exklusiv fastighet och tar hand om allt praktiskt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig. Välkommen!
Köp ditt hus eller lägenhet i Costa del Sol, Spanien

Dags att köpa bostad i Spanien, Vi hittar en fastighet till dig i Spanien

Söker du lediga lokaler eller kontor i Uppsala? Vi har flera fina lokaler och kontor för uthyrning. Se våra fastigheter och lediga objekt och gör en intresseanmälan direkt på vår hemsida! - MIAB Förvaltning
Letar du efter lediga kontor och lokaler i Knivsta?


Kunskap om marknaden är viktigt för mäklare, och vad är då bättre än en mäklare som kan Göteborg. Vi hjälper dig att sälja din bostadsrätt och vårt mål är inte att vara störst, utan bäst.
Sälj din bostadsrätt med m2


Mälardalens Bostadsrättsförvaltning kan hjälpa er förening med teknisk förvaltning. Vår byggavdelning hjälper till både under nybyggnationer och ombyggnad eller renovering. Byggavdelningen tar hand om alla delar som ingår i ett byggprojekt såsom byggledning, kontroll, administration, kvalitetsansvar och teknisk förvaltning.
Behöver du en besiktningsman i Västerås?


Grispholms Fastighetsförmedling verkar i Stockholm med omnejd (Storstockholm). Vi mäklar alltifrån herrgårdar till mindre lägenheter, och är särskilt specialiserade på innerstan: Vasastan, Östermalm, Kungsholmen och Södermalm. De flesta av våra uppdrag sker i dem områdena, vårt mål med varje objekt är att både köpare och säljare ska få maximalt ut av försäljningen. Kontakta oss för fri värdering av din bostad idag!
http://gripsholms.se/


PART Fastighetsförvaltning finns på orterna Falkenberg, Ängelholm, Laholm och Halmstad. Vi har som mål att täcke ett så stort område över Halland och Skåne län som möjligt. Vi erbjuder fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel av världsklass och vänder oss till bostadsrättsföreningar och hyresrätter.
Fastighetsförvaltning i Ängelholm och Falkenberg

Ekonomisk förvaltning för er bostadsrättsförening, Fastighetsskötsel i Ängelholm, Halmstad och Falkenberg