faktainfo.se / Hem & Bostad / Heminredning /

Kategorier

De senaste länkarna om Heminredning

Detaljer är viktigt! Det tycker i alla fall vi på Belysningsdesign. Om man har en passande lampa i sitt hem bidrar man till den viktiga helheten i hemmet. Hos oss hittar du alltifrån julstjärna, julbelysning, golvlampor, bordslampor till plafond. Vi är företaget för dig som vill köpa lampor, kontakta oss redan idag!
Köp en ny lampa från Belysningsdesign


Varje ljudsituation är annorlunda och vi har resurser och kompetens att ta itu med all oönskat ljud eller akustiskrelaterade problem du kan ha. Vi är proffs på ljudisolering av golv, tak och väggar och vi kan även hjälpa dig med all akustisk behandling eller ljudkonditionering du har behov av.
Akustik av proffs


En god ljudmiljö är avgörande för människors hälsa. Det kan röra sig om att skapa en bra arbetsmiljö, minimera trafikbuller eller bygga bra bostäder i utsatta miljöer. Detta gör att akustik får en central roll i flertalet byggprojekt. Vår expertverksamhet inom akustik inkluderar: * Beräkning av ljud från vägar och järnvägar för en bedömning av miljöpåverkan * Specificering av ljudkrav för akustiska program * Akustisk dimensionering av konstruktionen, fasaden, fönster och ventilation * Bistå andra företag med akustisk konstruktionsdesign och/eller att välja rätt produkter * Slutbesiktning och kontrollberäkningar
Akustik


GBE Akustik är er lokala undertaksentreprenör som sätter kvalitet högt i tak. Med Uppsala som bas arbetar vi för företag, kommun, landsting och fastighetsbolag i Mälardalen. Vi utför undertaksentreprenader, arbete med industriakustik, akustikputs och systemväggar samt montering av installationsgolv.
GBE Akustik


Inom områdena akustik, fasad och plattsättning kan Peab, genom dotterbolaget Interoc, bland annat erbjuda arbeten med undertak och modulväggar, kompletta yttre renoveringar, inklusive fönster, tak och balkonger, samt plattsättning med alla olika sorters material.
Akustik, fasad & plattsättning


Hos Holyhome hittar du designade möbler och modern heminredning till bra priser. Vi har ett bra utbud av barstolar och barmöbler som passar både till baren som till vanligt bruk, då våra barstolar är små, kan de med fördel användas i små längeneter. Vi har även snygga mediamöbler och mediabänkar som väl matchar de nya tekniska mediaprylarna i det moderna hemmet. Varför inte passa på att köpa rätt belysning till ditt nya hem. Med våra bordslampor, vägglampor och golvlampor får du moderna lampor som passar in i miljön. Hos oss hittar du även ett stort utbud av soffor i både skinn som vanliga soffor. Något nytt som vi har är våra skorstensfria spisar. Här kan du dra nyttan av en mysig öppen spis utan att behöva ha en skorsten.
Designade möbler - Holyhome


Ett fotbad mjukar upp huden och kan motverka förhårdnader och självsprickor. Det ger avkoppling och fotbad med inbyggd massage finns. Det enklaste fotbadet kostar inte mer än ett par tior medan de dyraste kosta flera tusen. Bland moderna fotbad finns riktigt avancerade funktioner att välja mellan: vibrationer, bubbelmassage, massage med jetstrålar, torr massage, värmning av vattnet med infravärme och rullar för acupressur. När man ska köpa ett fotbad behöver man därför tänka igenom vad man behöver och vad det får kosta.
Köp rätt fotbad


Får vi erbjuda ett välgörande fotbad? Vibrationer, massage, bubblor och pedikyr ger mjuka fötter. Vissa modeller kan också användas utan vatten för enkel fotmassage.
Ett välgörande fotbad


Unna dig en stund med ett underbart fotbad. Skaffa ett exklusivt fotbad för dina trötta fötter. Avslappnande och välgörande för både fötter och själ. Fötterna ska du gå på hela livet ? Ta hand om dem!
Fotbad med massage deluxe


Kungsmöbler i Jönköping säljer möbler som är vackra och trendiga i alla dess former till mycket bra priser. Moderna soffor, klassiska mattor trendiga soffbord sköna sängar och matbord. Sortimentet är stort så att du som kund alltid skall ha mycket att välja mellan. Du hittar oss i Jönköping och vi anser att personlig service är viktigt vid köp av möbler. Vi på kungsmöbler har lång erfarenhet inom möblelbranschen och vi hoppas det är till din fördel som kund. Vi erbjuder kvalitetsprodukter till mycket bra priser. Detta är möjligt eftersom vi jobbar direkt med leverantörerna och kan ordna med leverans inom hela Sverige. Varmt välkommen till Kungsmöbler
Möbler


House of Hedda är en ny webbutik som erbjuder vackra och personliga inredningsdetaljer, accessoarer och barnartiklar. Vårt sortiment är utvalt med stor omsorg och håller god kvalitet. Butiken vill framhäva detaljerna som ger det där lilla extra för att göra ditt liv ännu trivsammare. Vi har en förkärlek till handtillverkade produkter och genuina naturmaterial.
Inredning


Hos oss hittar du de perfekta presenterna både till dig själv och till andra. Betalar gör du tryggt och säkert med det sättet som passar dig bäst. Välj mellan kort, faktura, postförskott eller välj att dela upp din betalning.
Selected inspiration


Persiennkompaniet grundades 1993 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av fönsterinredning och solskyddsprodukter för fönstermiljö. Hos oss hittar du alla möjliga former, färger och typer av markiser och persienner. Här finns det något som passar för alla! I vårt sortiment hittar du bland annat: lamellgardiner, panelgardiner, rullgardiner, skärmgardiner, terrassmarkiser, markis, träpersinner och mycket mera!
Persienner och markiser


Designa ditt alldeles egna trappräcke hos oss på Trappfabriken. För oss är det viktigt att dina trappräcken är enhetliga med era trappor, därför kan du specialbeställa dem hos oss. Vi är er trapptillverkare och i vårt sortiment hittar ni bland annat spiraltrappa, trätrappa och mycket mer. Kontakta oss och få information om våra spiralltrappor, trätrappor och trappräcken hos oss på Trappfabriken.
Trappräcke, trappräcken


Vi på Möbelmagasinet har ett brett sortiment av sängar och sängtillbehör. Du hittar bland annat sängram, barnsäng, våningssängar och loftsängar hos oss. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt säng för just dina behov och önskemål. Välkommen!
Sängram från Möbelmagasinet


Hos Kassaskåp Direkt kan ni köpa brandsäkra kassaskåp och säkerhetsskåp till bästa pris. Säkerhetsskåp och Laptopskåp skall vara klassade SS3492 vilket är vad försäkringsbolagen kräver när man vill stöldskydda viktiga handlingar. Beloppsbegränsningarna för kassaskåp värdeskåp och säkerhetsskåp är fastställda efter direktiv ifrån Försäkringsförbundet till samtliga försäkringsbolag. Våra nyckelskåp finns i många varianter, både som enklare och oklassade för effektiv nyckelhantering.
Säkerhetsskåp & kassaskåp


Allaway tillhandahåller lösningar för hemmet. Våra centraldammsugare finns i olika storlekar och modeller för att tillgodose era specifika behov. Vill ni veta mer om Allaways sortiment och våra centraldammsugare och dammsugare är ni välkommen att kontakta oss! Vi kan också hjälpa till med projektering av ditt centraldammsugarsystem. Återförsäljare och serviceställen för centraldammsugare finns med god geografisk täckning från norr till söder.
Centraldammsugare från Allaway

städutrustning

Anderssons Kontorsmöbler har nya och begagnade kontorsmöbler, vårt mål är alltid att ordna den bästa och mest prisvärda lösningen för ert kontor. Vi arbetar i Stockholm med omnejd, och har ordnat kontorsmöbler åt såväl stora som små företag. Vår hemsida har alltid de senaste erbjudandena för begagnade och nya kontorsmöbler, besök oss idag!
Ny och begagnad kontorsinredning


Stengolv är vackert. Det är suggestivt. Det är naturligt. Solida stengolv är vad 300 miljoner år att åstadkomma! Stengolv erbjuder något inget annat golv kan: historia. Arkitekter och designers har sedan början av civilisationen använt natursten för deras viktigaste verk. I länder runt om i världen, har stenen länge varit det självklara valet för katedraler, monument, museer mm. Kontakta oss på Bjoorn för Sveriges bästa stengolv samt övriga golv i naturmaterial.
Stengolv hos Bjoorn


Företagsmöbler säljer och köper in nya och nästan nya kontorsmöbler. Allt från hela kontorslösningar till enstaka möbler. Vi lämnar gärna kompletta inredningsförslag och kontorslösningar. Inredningen - en del av din PR Kontorets inredning är företagets kostym. Möblerna säger något om affärsidé och inriktning. När företag utvecklas behövs det nya modeller och andra storlekar. Det behöver inte vara något fel på det man lämnar.
Arbetsstolar & kontorsstolar hos Företagsmöbler i Bromma


Kolla in alla våra luftrenare av högsta kvalité. Det skall passa alla plånböcker och smaker. Produktutbudet är stort och omfattar luftrenare för användning inom hem, kontor, skolor, förskolor, väntrum, hotellrum, äldreboende, allergimottagningar och sjukhusmottagningar. Specialmodeller finns även för till exempel renrum, kliniker och laboratorier. Luftrenare med kvalité!
Luftrenare - Spirare


På Stayhomes hemsida finner du det mesta du behöver till ditt hem t.ex. golvlampor och badrumsbelysning. Vi har ett stort urval av modeller från flera kända varumärken. Hos oss hittar du även många andra inredningsdetaljer och annan heminredning direkt på nätet. Handla direkt och får det levererat!
Snygga golvlampor hos Stayhome


Marockobazars idé är ganska enkel. Vi tar hem inredning direkt från Marocko. Dom är alltid i marockansk stil och tillverkade efter marockanska traditioner. Hos oss hittar du vackra runda bord av mosaik. Marockobazar finns både som butik på nätet men även som fysisk butik på Skanstull i Stockholm.
Marockanska runda bord hos Marockobazar


Välkommen till priisma - Nordens största butik för väggklockor! I vårt utbud av väggklockor finns allt från klassiska pendelur och stationsklockor med rötterna i Bauhaus till väggklockor inspirerade av pop-konst. Priisma startades eftersom vi tyckte att det saknades en butik med ett riktigt stort utbud av väggklockor. Då vi själva letade efter klockor hittade vi möbelföretag som sålde klockor, urmakare som sålde klockor, inredningsbutiker som sålde klockor och klädföretag som sålde klockor. Gemensamt för dessa var att de hade ett litet sortiment av väggklockor, och att fokus låg på andra produkter. För att kunna erbjuda ett stort sortiment av väggklockor krävs det en stor marknad. priisma är därför en webbshop med försäljning över hela den nordiska marknaden.
Priisma har dina nya Väggklockor


Lamporonline har allt inom belysning för hemmet. Med lampor till tak, golv, kök och vägg så hittar du det du behöver för att lysa upp din tillvaro hemma. En taklampor är nyckeln för belysningen i varje rum, och vi har allt från mer klinisk vit belysning, till varma plafonder. Du kan självklart även köpa lampor till arbete eller kontor ifrån oss.
Belysning från Lamporonline.se


Hos Art XL hittar du stora unika oljemålningar och abstrakt konst av högsta kvalitet. Vi har ett samarbete med en rad lovande konstnärer från flera olika länder. Alla tavlor väljs ut med omsorg! Kom in till oss på Art XL för att titta ut rätt oljemålningar eller abstrakt konst till ditt hem. Välkommen!
Oljemålningar och abstrakt konst hos Art XL


Var smart när du skall byta fönster på huset - välj våra energifönster. Att byta fönster är inte bara nödvändigt utan kan även spara på utgifter i form av sparad energikostnad. Med Ekstrands fönster gör du ett val som håller i längden. Kika särskilt på våra stilrena träfönster.
Välj Ekstrands smarta enerifönster när det är dagst att byta fönster

Byt fönster såhär, Energifönster sparar på plånboken, Stilrena träfönster

Hos Picno kan du ladda upp dina egna bilder och få dem utprintade som fotoförstoring. Du kan även välja fotopapper eller annat material som du vill att vi printar på. Se vår webbshop för mer information!
Lämna in dina bilder för fotoförstoring!


En skinnsoffa är både snygg, bekväm och praktisk. Ingen annan soffa är lika lätt att hålla ren. En skinnsoffa kan man torka av utan problem. På veddestamobler.se hittar du ett stort sortiment av skinnsoffor. Vår förhoppning är att du där ska hitta en skinnsoffa som passar i just ditt hem. Vi har bra leverantörer och priser! Kolla in vår webbplats och klicka hem din soffa redan idag.
Skinnsoffor från Veddesta Möbler

Praktisk mediaförvaring till bra pris, Nattduksbord att ha bredvid sängen

Köp ställbara sängar till era barn så är det lätt att justera längden på sängen i takt med att barnen växer. Ställbara sängar gör att barnen sover i en lagom stor säng utan att ni behöver köpa nya hela tiden. Beddo har också ett brett utbud av barnsängar, både ställbara och i fast storlek. Besök vår webbshop för inspiration!
Ställbara sängar online - köp hos Beddo


Söker du efter mattor? Då kan vi rekommendera dig Mattcentrum – en populär mattbutik som har ett brett sortiment på alla sorters mattor man kan tänka sig. Mattbutik Mattcentrum har allt från handknutna orientaliska till ryamattor. Tack vare vårt breda sortiment av mattor finns det säkert något du kommer hitta i vår mattbutik – det är vi helt säkra på.
Mattbutik Mattcentrum för alla mattälskare


Letar du efter ett snyggt runt soffbord? Rowcio tillhandahåller många olika möbler för vardagsrummet. Hos oss hittar du inte bara soffbord i olika modeller och storlekar. Här kan du även hitta vitrinskål, mediamöbler och sideboards. Vi har möblerna som skapar en hemtrevlig känsla! Se alla våra produkter på vår webbsida och ladda gärna ner vår katalog! Här kan du hitta en återförsäljare nära dig.
Runt soffbord och andra möbler till vardagsrummet


För dig som vill ha en eldstad utomhus säljer Schiedel flera olika modeller. Eldstad för både inomhus och utomhus finns hos Schiedel.
Köp din eldstad för inomhus eller utomhusbruk hos Schiedel


Söderkyl hjälper dig inreda din tvättstuga. Utöver inredning i tvättstuga hjälper dig även med renovering, reparation och bygger nya tvättstugor. Behöver din tvättstuga dessutom ett bokningssystem, passersystem och doseringssystem både säljer samt installerar vi detta. Kontakta oss så berättar vi mer!
Inreda tvättstuga i Stockholm med Söderkyl


Plissegardiner från Velux minskar insynen och ger en mjuk dämpning av dagsljuset. Gardinen finns i 20 olika mönster och färger som kan kombineras på olika sätt. Velux plissegardiner har en steglös positionering vilket gör att gardinen kan placeras vart som helst i ditt takfönster för att reglera det infallande ljuset. Vi har även elektriska plissegardiner som är fjärrstyrda för dig som har takfönster utom räckhåll eller som är fascinerad av nya tekniska lösningar.
Plissegardiner från Velux

Ett enkelt sätt att öka bostadsytan i din vindsvåning, Anrika kulturfönster hos Velux