faktainfo.se / Hem & Bostad / Trädgård & garage /

Kategorier

De senaste länkarna om Trädgård & garage

Är det dags att trimma och fixa i ordning trädgården lite? Hos oss på Södermalms Trädgårdsmaskiner hittar du din grästrimmer. Vi har även andra trädgårdsmaskiner som gräsklippare (åkgräsklippare), motorsåg, kompostkvarn och för de lite kallare månaderna har vi även snöslunga. Vi erbjuder även service och reparationer på dina maskiner om de skulle gå sönder. Kontakta oss så hjälper vi dig!
Motorsåg för trädgården


Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av trädgård, växter, odling och en vacker trädgård. På Odla.nu finns mer än 3 000 sidor med odlingsbeskrivningar för köksväxter, frukt & bär, kryddväxter och artiklar om allt från sniglar och rådjur till pelargoner och trädgårdsdammar. Flera gånger i veckan tillkommer dessutom nya artiklar, krönikor, bokrecensioner m.m.
Trädgård


Classicum växthus har ett stort intresse för trädgård & odling i växthus vilket är bakgrunden till ett lyckat koncept. God service innebär hög kompetens och utbildning inom området vilket alla våra medarbetare besitter. Växthusen och våra andra konstruktioner såsom glaspaviljonger, orangerier, uterum, lusthus, vinterträdgårdar, carport, ska både vara vackra och fungera praktiskt ur klimatsynpunkt. Vi har europas bredaste sortiment med allt ifrån mindre växthus av plast till helisolerade uterums konstruktioner.
Uterum från Classicum


Vi på Stockholms trädfällning utför avancerad trädfällning i Bromma (Stockholm). I många fall är trädfällning eller stubbfräsning aktuellt när man ska bygga ett nytt hus eller om trädet eller stubben stör på annat vis. Med många år bakom oss kan vi det här! Kontakta oss för mer information om stubbfräsning och trädfällning i Bromma (Stockholm).
Trädfällning i Stockholm

Trädfällning Bromma

Et drivhus er en struktur med et glas eller plastik tag og ofte af glas eller plastik vægge, det varmer op fordi indgående stråling fra solen varmer planter, jord, og andre ting inde i bygningen hurtigere end varme kan nå at slippe ud af strukturen. Luften opvarmes af varmen fra varme indvendige overflader der er bevaret i bygningen af tag og væg. Disse strukturer varierer i størrelse fra små skure til meget store bygninger. Drivhuse kan opdeles i glas og plastik drivhuse. Plast anvendes oftest er PE film og flerlags plader i PC eller PMMA. Kommercielle glasdrivhuse er ofte højteknologiske faciliteter til produktion af grøntsager eller blomster. Glas drivhuse er fyldt med udstyr som, opvarmning, køling, belysning og kan automatisk styres af en computer.
Drivhus


Halls har et fastslået internationalt ry som den førende producent af "gør det selv" Drivhuse til priser, alle har råd til. Med et stort udvalg af frit- stående drivhuse og vægdrivhuse i forskellige størrelser i forskellig udformning imødekommer Halls behovet hos alle hobbygartnere. Halls drivhuse er fremstillet af vedligeholdelsesfri aluminium og er lette.
Drivhuse til alle


Polycarbonat er et meget stærkt materiale, som hverken splintrer, revner eller kan gå i stykker. Drivhusene leveres inkl. aluminiumsprofiler og galvaniseret stålsokkel samt tagrende. Vi kan desværre ikke garantere at drivhusene findes i alle butikker. Henvendelser ang. priser fås kun i butikkerne. Oplysninger vedr. priser og lagerbeholdninger fås kun ved henvendelse i butikkerne. Der tages forbehold for fejl og mangler i billeder og beskrivelser m.m
Drivhuse i polycarbonat


Långtidstester under verkliga förhållanden ger väl beprövade serieprodukter med Hörmann-kvalitet Hörmanns garageportar och industriportar tillverkas och utvecklas i mycket specialiserade fabriker. Våra mycket kvalificerade medarbetare arbetar intensivt med nya produkter, ständiga vidareutvecklingar och detaljförbättringar av våra portar. På det här sättet skapas patent och ensamrätter på marknaden.
Garageportar, portar


Svensk natur när den är som bäst. Det är klimatet i de kustnära, sydligaste delarna av Halland och nordvästra Skåne och den speciella sandjorden som gör att Turfmans gräs håller så hög kvalitet. Vårt hårda men kärleksfulla arbete på fälten samt specialmaskiner för skötsel och upptagning, har gjort Turfmans gräs både vackert och slitstarkt. Vårt gräs på rulle har trampats av proffs och amatörer på Sveriges finaste golfbanor, fotbollsarenor och parkanläggningar såväl som i alldeles vanliga trädgårdar. I mer än trettiofem år har vi odlat och sålt gräsmattor. Det är med stolthet vi konstaterar att Turfmans gräs rullats ut och täcker en hel del av Sveriges yta, men också växer på såväl dansk som norsk mark.
Färdig gräsmatta med Turfman


Hos Plantigo hittar ni ett stort utbud av allt från krukor till gräsfrön, ja allt ni kan behöva till ert växthus och trädgård via vår nätbutik. Hos oss köper ni enkelt allt från hela växthus, miniväxthus, krukor, blomsterlökar, blomkrukor till fröer av olika slag. Vi erbjuder ett brett sortiment av krukor via nätet. Vi har blomkrukor, ytterkrukor och plastkrukor till riktgt bra priser.
Växthus gräsfrö och krukor från Plantigo


Köp vattensten av hög kvalitet från Garden Aquatica. Våra vattenstenar och vattenväxter är av högsta kvalitet och vi har fullt sortiment. Du får njuta av din trädgård till fullo, att framhäva dess naturliga skönhet. Du flyttar ut ditt vardagsrum till trädgården. Kika in på vår sajt och hitta ditt dina vattens tenar eller vattenväxter.
Vattensten


Jabo ett av Sveriges ledande företag vid försäljning av friggebodar, altantillbehör och mycket mer för trädgården och uteplatsen! Vi förser även Sverigen med garagetillbehör som t.ex. garageportar, carport m.m. Våra produkter hittar du hos någon av alla våra återförsäljare runt om i Sverige.
Garageportar - JABO


Från oss på Göinge Stenförädling erbjuder vi er skräddarsydda stenkreationer i form av bland annat gatsten i svensk granit. och markplattor. Vi ser efter ert behov och kan assisteraer i valet av gatsten. Välkomna in till vår hemsida och se vårt utbud av bl.a. gatsten!
Önskar ni anlägga uppfarten med t.ex. gatsten?

Göinge Stenförädling - gatsten, gravvård etc.

Dränering med hjälp av Isodrän Svenska Fukt jobbar med dränering i Stockholm med omnejd och rekommenderar ISODRÄN, en kapillärbrytande och värmeisolerande dräneringsskiva som på ett väldigt effektivt sätt dränerar och torkar ut dina källarväggar. Vi lägger dränering, dräneringssystem på rätt nivå, samt anlägger nytt dag/regnvattensystem. Vi öppnar upp källarväggar för bästa uttorkning och sänker därmed fukthalterna i dina väggar, följden blir ett varmt och torrt inomhusklimat. Egna besiktigade och miljögodkända maskiner väl anpassade för dessa arbeten för en minimal påverkan av miljö samt vegetation.
Vi kan det där med isodrän


Tomtplanering är a och o oavsett om du ska lägga ny gräsmatta, bygga damm eller funderar på ett utespa. Vi har lång erfarenhet av tomtplanering, kontakta oss för experthjälp!
Borås Markentreprenad - vi kan tomtplanering!


Har du ett spabad hemma i din trädgård? Hos Spa Life & Backyard hittar du pooltillbehör som gör din spaupplevelse ännu skönare. Vad sägs till exempel om aromiska dofter eller en flytande bar som håller din drycker i rätt temperatur? Det och mycket mer hittar du i vår webbshop. Välkommen!
Pooltillbehör som förhöjer din spaupplevelse


Villabutiken är ditt självklara val av garageportar i Trelleborg. De säljer Crawfords prisbelönta garageportar som ger en oslagbar kombination av pris och kvalitet. Välkommen till deras kontor i Ystad eller Malmö för hjälp med din garageport.
Hjälp miljön med solceller från Villabutiken i Ystad


Har du en robotgräsklippare som har gått sönder? Då är du välkommen till Varbergs Skog & Trädgård AB i Varberg. Vi reparerar de flesta typer av robotgräsklippare som finns på marknaden och har ett stort lager av reservdelar. Vill du istället ha en helt ny robotgräsklippare så finns även det till salu hos oss. Läs mer på vår webbplats. Välkommen!
Reparera din robotgräsklippare i Varberg

Köp ny gräsklippare hos oss i Varberg!

Förläng sommaren med ett uterum från BT Fönsterteknik. Vi har flera olika uterum och altandörrar som passar olika stilar och smaker. Vi har även vinterbonade uterum. Kontakta oss för en offert!
Nytt inglasat uterum från BT Fönsterteknik


Vi på Nullam Trädfokus är kunniga arborister som bland annat utför stubbfräsning. Stubbar som är fula och ger ett negativt intryck i trädgården tar vi enkelt och effektivt bort med maskiner som är lämpliga för arbetet. Efteråt kan du så gräs eller plantera blommor där stubben varit.
Stubbfräsning i Malmö & hela Skåne län

Arborist i Malmö - Skåne, Vi utför Trädfällning i Ystad, Kristianstad, Lund & hela Skåne län

Villabutiken i Malmö erbjuder snygga och anpassade garageportar för alla smaker och hem. Vi har olika sorters garageportar från märket Crawford, vilket är en av de bästa på marknaden. Garageportarna är stabil och säker och ger ett snyggt och proffsigt intryck!
Installera solceller i Ystad med Villabutiken


Välkommen till Keostugan AB. Hos oss hittar du attefallshus, fritidshus, gäststugor, frigebodar och andra liknande byggen att köpa. Varför inte bygga ett attefallshus till trädgården för lite extra utrymme eller för att använda som gäststuga? Ett attefallshus kräver inget bygglov så länge det underskrider 25 kvm. Sjävklart hjälper vi dig att montera huset!
Köpa attefallshus till trädgården


Har du planer på att bygga pool? Då skall du vända dig till oss. Vi har ett brett urval av pooler du kan bygga, från enklare ovanmarkspooler till större pooler. Du kan känna dig trygg med Poolteam som leverantör när du vill bygga pool, du kan enkelt beställa online och vi levererar det du behöver för att bygga poolen, samt hjälper dig med installation om det skulle önskas. Vi har självklart även tillbehör såsom poolskydd, poolkemi för att hålla poolen i form, sandfiler m.m. Kika in hos oss online för att veta mer!
Bygg egen pool med Poolteam

http://www.poolteam.se/webbutik/poolskydd/, Poolkemi för din pool