faktainfo.se / Hem & Bostad / Hemelektronik /

Kategorier

De senaste länkarna om Hemelektronik

Med en bra luftrenare i hemmet kan du få bättre skydd mot allergi och astma. Hos oss hittar du bra produkter inom lufternare mot allergi och astma.
Luftrenare mot allergi och astma


Vi har idag 100 butiker och nätförsäljning i Sverige, Norge och Finland. I våra butiker hittar du Nordens roligaste sortiment och får personlig service av våra trevliga och kunniga säljare. Allt för hemmet hittar du hos oss!
Allt för hemmet


Electrotec Energy säljer produkter som ger dig värme i huset eller fastigheten. Med solvärme kan du ge tillräcklig värme under större delar av året till ett normalstort hus. Det är med andra ord både ekonomisk fördel och miljövänligt. Våra solvärmesystem hittar ni hos många nöjda kunder runt om i hela landet. Vi hjälper dig med rätt solceller och solvärmeanläggningar efter era behov. Med ett bra sortiment och personlig service och till låga priser kan du som kund alltid vara säker på ett bra resultat.
Energisparande solcellspaket

Solceller

Undvik inbrott i din villa eller lägenhet, skaffa ett villalarm! Alarmbutiken har larm för alla situationer, gör ett besök på vår hemsida för att anpassa en larmlösning till just ditt företag, din villa eller lägenhet.
Anpassat larm för ditt hem


Elektriker i Stockholm för elinstallationer? Carls Elektriska har elektriker som har kompetens, kvalitet och omtanke. Vi vet vad vi pysslar med! Hos oss kan du får hjälp med alla typer av elarbeten. Kontakta oss för mer information om våra tjänster och be om offert.
Elektriker för elinstallationer | Carls El

Elfirma och elinstallatör

Dags för antennservice? Vi på SatCenter utför antenservice över hela Stockholm. Vi har lång erfarenhet i branschen och erbjuder tjänster av hög kvalitet till ett fast lågt pris. När du anlitar oss kan du också förvänta dig snabb service. För att boka antennservice eller för mer information är du varmt välkommen att kontakta oss på SatCenter i Stockholm!
Antennservice till fast lågt pris - SatCenter i Stockholm


Behöver du byta glas på din iPhone 6? Ibland är olyckan framme, man tappar sin iPhone och hela glaset spricker. Det är lugnt, vi hjälper dig! Hos Chip n Play i Göteborg kan du droppa in i vår butik på Backaplan och vi lagar din telefon medan du väntar. Alla våra reparationer görs av duktiga och erfarna tekniker till ett fast pris med garanti på både delar och utfört arbete. Välkommen in!
Vi hjälper dig byta glas på din iPhone 6!