faktainfo.se / Hem & Bostad / Badrum /

Kategorier

De senaste länkarna om Badrum

Frakka är ett konsultföretag som har specialiserat sig på stambyten, OVK och ventilation. Detta är något vi brinner för och vi vill utföra vårt jobb så bra som möjligt. För att underlätta så mycket som möjligt för er som kund finns vi till hands sju dagar i veckan under pågående projekt.
OVK och stambyte i Stockholm


Badrumsrenovering i Stockholm Skall du renovera badrummet? Låt en yrkesman göra jobbet så det blir snyggt, rätt, du undviker framtida problem och håller ditt försäkringsbolag på gott humör. Vi är experter på kakel och klinker. Badrumsrenovering Stockholm? Daniels Mur och Puts gör jobbet åt dig, plattsättning, vvs, el, ja allt!
Badrumsrenovering i Stockholm från Daniels Mur


Välkommen till Thomas Rör! Vi är en rörmokare i Färila som ligger i närheten av Sveg, Bollnäs och Hudiksvall. Till oss kan du vända dig för hjälp vid vattenskador, installation av värmepumpar, vedpannor och solenergi med mera. Kontakta oss via vår webbplats för att anlita oss!
Rörmokare för dig i Sveg, Ljusdal och Hudiksvall

Värmepumpar i Hudiksvall, Ljusdal & Sveg

Bidedusch anpassade efter dina önskemål. Hos oss hittar du bideduschar med rimliga priser. Besök oss så hjälper vi dig hitta rätt. Unna dig lyxen och beställ din bidedusch idag!
Bidedusch | Bide.se

Japanska toaletter | Bide.se

Funderar du på badrumsrenovering? Då hjälper vi på Badrumsverket i Stockholm gärna till! Badrumsverket har hantverkare som jobbat länge i branschen och vet vad som krävs för att göra en kund helt nöjd med sin badrumsrenovering. Våra hantverkare lägger stort fokus på kvalitet och strävar alltid efter att göra alla badrum både praktiska och estetiskt tilltalande. Boka ett kostnadsfritt hembesök och förverkliga dina badrumsdrömmar redan idag! För mer information om våra badrumsrenoveringar är du varmt välkommen att kontakta oss på Badrumsverket i Stockholm.
Badrumsverket AB erbjuder badrumsrenovering i Stockholm


Har du tankar på att skaffa nytt badkar skall du helt klart ta en titt på företaget Nordhems kollektion av moderna badkar! Nordhem har som företag gjort sig känt för trendriktig badrumsinredning efter kvalitativ nordiskt inspirerad design. Nordhems badkar och bad med massagesystem är av den nya lätta typen gjutna i akryl och inte i tung och kall plåt. Följden blir lätta, hanterbara och tåliga badkar som inte ger dig en köldchock när du kliver i. Läs mer och inspireras av Nordhems badkar på företagets hemsida!
Nordhems badkar. Snygga, djupa, lätta och tåliga


Är det dags att renovera ditt badrum? Då ska du anlita Lundqvist VVS i Luleå. Lundqvist VVS är proffs inom badrum och kan erbjuda dig helhetslösningar för att renovera om ditt badrum effektivt. Vare sig du vill renovera om ditt badrum helt eller bara en del så hjälper Lundqvist VVS i Luleå dig med allt från början till slut. Besök oss så berättar vi mer.
Anlita Lundqvist VVS för att renovera ditt badrum i Luleå