faktainfo.se / Hem & Bostad / Kök /

Kategorier

De senaste länkarna om Kök

Här finner du skivmaterial av hög kvalitet för inredning och byggnation. Skräddarsydda bänkskivor till kök och bad är vår specialitet! I vårt sortiment hittar du bland annat: massivträ, underlimning, bänkskivor i sten, köksbänkskivor och även bänkskivor i laminat. Välkommen!
Diskho från LG Collection


Vi tillverkar alla kök utifrån dina behov, så alla kök är öronmärkta vilket gör det väldigt lätt att byta vissa delar i ditt kök. Vilken typ av kök drömmer du om? Resan från idé till färdigt kök kräver både eftertanke och inspiration. Våra butiker och köksinredare finns tillhands som bollplank och professionell hjälp från idé till färdigt kök.
Köksinredning med snygg touche


Använd betong för din bänkskiva med R&R Betongstil! Vi är proffs på bänkskivor i betong. Det finns många fördelar med att använda betong i din bänkskiva. Förutom att det är snyggt och modernt, är det även slitstarkt och tåligt. För mer information och eventuella frågor är du varmt välkommen att höra av dig!
Använd betong för din bänkskiva


Vi renoverar kök i Västerås! Vi välkomnar alla typer utav renoveringsprojekt och är inte rädda att åta oss nya utmaningar. Vi renoverar hela ditt kök eller bara vissa delar, t.ex. utför vi byte av köksluckor. Välkommen till CV måleri - renovering av kök i Västerås!
Kök i västerås - CV Måleri


Letar du efter den perfekta badrumsspegeln men du finner den inte någonstans. Ta då kontakt med oss på Ängby glasmästeri. Vi specialanpassar spegelglas efter dina önskemål och mått. Vi kan även sätta i nytt spegelglas i en befintlig ram du redan har. Kontakta oss redan idag för att förverkliga din dröm om den perfekta badrumsspegeln!
Spegelglas från Ängby glasmästeri!

Glasdörrar, Glasräcke, Köksglas

När du ska renovera eller bygga nytt kök så hjälper vi på på MerBygg i Hällefors gärna dig. MerBygg startade 2005 och företaget har idag ca 15 anställda. Alla medarbetare har hög kompetens och lång erfarenhet av branschen. Vill du veta mer om hur vi på MerBygg kan hjälpa dig med ditt kök så är du välkommen att kontakta oss. Du kan även få råd och tips inför renoveringen av ditt kök samt en kostnadsfri offert. Varmt välkommen till MerBygg i Hällefors!
Dags för nytt kök? MerBygg i Hällefors hjälper dig!


Har du någonsin provat en stekpanna från Scanpan? Det är en stekpanna som får utstå de allra tuffaste av test. Den har varit med i flera stora kocktävlingar som OS, EM och VM i matlagning och tagit hem fina priser. Scanpan har tillverkat köksprodukter av hög kvalitet och snygg design sedan 1956. Läs mer på vår webbplats!
Stekpanna som klarar alla test!