faktainfo.se / Hem & Bostad / Tak & golv /

Kategorier

De senaste länkarna om Tak & golv

Vi på Värmegolv är experter på golv. Vi är inriktade på golvvärme och golvvärmesystem och finns i Borås. Värmegolv arbetar bara med produkter av allra högsta kvalitet och vi erbjuder alla kunder peronlig service. Det finns även möjlighet att skräddarsy sitt eget värmegolvspaket som vi kan skräddarsy till olika ytor. Vid frågor om olika golv, depron, elradiatorer, golvvärme till trägolv och vidare hjälper vi gärna till! Kontakta oss för mer information!
Experter på el-golvvärme och golvvärmesystem!


Behöver du renovera eller byta ditt befintliga tak? Vi på Engmans tak i Göteborg besitter gedigen kunskap och har lång erfarenhet av olika sorters takarbeten runtom i Västsverige. Vi står för kvalitet och service gentemot våra kunder och det bästa du kan göra är att antliga en takmontör som kan precis allt om att renovera tak och som även fungerar som en rådgivare över hur du skall underhålla ditt tak på bästa sätt. Vi utför takläggning till förmånliga priser i Göteborg.
Tak & takarbeten i Göteborg


Parkettspecialisten har gedigen erfarenhet av alla förekommande golvarbeten, målningsarbeten, snickeri, el-arbeten som krävs för en lyckad renovering eller tillbyggnad. Vi slipar parkett- och trägolv med moderna golvslipningsmaskiner för att minimera damm i lokalerna vi jobbar. Kom ihåg att inget jobb är för stort eller för litet för oss, vi har kunskapen för golvslipning och parkettslipning.
Slipa golv i Stockholm


Hos oss på Takmontage kan du få hjälp med att bygga tak i Malmö (Skåne). Vi på företaget är experter på allt som har med tak, lägga om tak och nytt tak i Skåne. Vi hjälper även till med listtäckning. Vi är det lilla, serviceorienterade företaget inom Takentreprenader. Med över 100 års samlad erfarenhet inom företaget klarar vi det mesta inom takområdet. Kontakta oss för mer information!
Takläggare i Malmö, Skåne

Listtäckning Skåne, Takomläggning i Malmö, Nytt tak Skåne

Välkommen till Takteknik & Fastighetsservice i Skåne! Vi vill gärna framstå som en seriös entreprenör med kvalitet, som kan erbjuda alla tänkbara produkter och tjänster till våra kunder. Vi har många års erfarenhet och kompetens inom takbranschen i alla möjliga sammanhang. Vi är specialiserade på papptak men tillhandahåller även övriga taksorter. Vi levererar alltid kvalitetsarbete till konkurrenskraftiga priser, och ser till att alltid hålla våra löften och leveranstider.
Takarbeten i Skåne


Välkommen till Carpetvista, vi erbjuder handknutna mattor som har valts ut med stor omsorg och noggrannhet med tonvikt på design och kvalité. Kelim, orientaliska och persiska mattor. Vårt sortiment består enbart av handknutna kvalitetsmattor. Hos oss får du får tillgång till mattor av högsta kvalitet till marknadens bästa pris. Låt dig förföras av dessa mattors skönhet och mystik, de är sannerligen en fröjd för ögat! Vill du läsa mer om exklusiva mattor rekommenderar vi hemsidan Allt Om Mattor
Mattor


På det här sättet skapas patent och ensamrätter på marknaden. Långtidstester under verkliga förhållanden ger väl beprövade serieprodukter med Hörmann-kvalitet Välkommen in för att se Hörmanns hela sortiment av Garageportar.
Hörmann Garageportar


Behöver du hjälp med att mura en skorsten? Vi på Sotningstjänst kan det där med att mura skorsten. Från oss får du ett professionellt utfört jobb gjort. Kontakta oss för att se vad vi kan göra för dig och vad vi kan erbjuda dig för tjänster.
Behöver du mura en skorsten?


Välkommen till JF tack & Fastighetsservice. Vi är ett gäng skickliga takläggare som verkar inom Stockholm. Vi utför alla slags takarbeten, som till exempel takläggning och takrenovering. Är det så att du behöver lägga nytt tak eller renovera det du redan har? Tveka inte över att kontakta oss så hjälper vi dig. Vårt mål är alltid riktigt nöjda kunder!
Takläggare som fixar ditt tak i Stockholm!

Takrenovering inom Stockholm, Plåtarbeten | JF Tak i Stockholm, Takarbeten inom Stockholm | JF Tak

Ska du vistas på ditt tak är det viktigt att tänka på säkerheten. Vi på Skorstensskyddaren har många produkter för din taksäkerhet. Hos oss hittar du bland annat takskydd, taksteg och takstege. Välkommen in på vår webbplats för att se hela vårt utbud av takskyddsprodukter. Hör av dig om du har några frågor!
Taksäkerhet med glidskydd, taksteg och takstege


Vi på Ångtvättbilen i Stockholm har stor erfarenhet av golvslipning. Vi slipar flera olika typer av golv. Självklart slipar vi ditt trägolv och betonggolv dammfritt! Kontakta oss för mer information och offert!
Behöver du hjälp med golvslipning i Stockholm?


Vi slipar alla sorters golv och en specialité är parkettgolv. Vi har skonsamma verktyg och när vi slipar golv dammar det minimalt. Hör av dig till oss på Wasa parkett om du behöver golvslipning!
Golvslipning för dig


Vi hjälper företag och bostadsföreningar att hålla rent i sina gemensamma utrymmen. Stockholms All Städ hjälper er med soptömning, sandning och trappstädning för att skapa en trevlig miljö inomhus. Kontakta oss för mer information!
Trappstädning i Stockholm för företag och BRF


Svenska Takgruppen är Sveriges främsta takleverantör och arbetar med betongtak, tegeltak, shingeltak, papptak och egentligen samtliga vanligt förekommande takmaterial som finns. Oavsett om du vill renovera ditt tak, eller om du önskar bygga nytt tak till t.ex. din sommarstuga så kan Svenska Takgruppen hjälpa dig med allt från offert till byggnation av ditt nya tak. I övrigt levererar man även takjour och takservice genom abonnemangsavtal.
Allt inom takläggning, takrenovering och takläckage

Svenska Takgruppens takjour, Taktvätt med Takgruppen

Fogfria Massagolv FMG hjälper dig att lägga högkvalitativa och fogfria betonggolv. FMG vänder hjälper både privat- och företagskunder att lägga golv och har under åren samlat på sig många hundratals nöjda kunder. När du låter FMG lägga ditt fogfria betonggolv garanteras du alltid ett golv som håller högsta kvalitet till lägst möjliga pris.
Önskar du lägga fogfria betonggolv?


Är du på jakt efter en erfaren och kvalitetsmedveten takläggare i Umeå? Då ska du höra av dig till Nybergs Bygg & Service. Nybergs har varit verksamma som takläggare under många år och vänder sig både mot privat- och företagskunder. Nybergs har dessutom ett genomgående kvalitetstänk och varenda gång man antar ett nytt projekt säkerställer man att det kommer att utföras så kvalitativt och tidseffektivt som möjligt. Nybergs Bygg - Din takläggare i Umeå!
Nybergs Bygg - Takläggare i Umeå

Badrumsrenovering i Umeå, Köksrenovering i Umeå med Nybergs

Gunnar Blomgren AB utför takläggning och takrenovering i Stockholm med omnejd. Genom att underhålla taket slipper man onödiga och i många fall kostsamma takrenoveringar i framtiden. Ett tak som inte blir underhållet kan orsaka läckage och ge rost samt vattenskador inne i byggnaden. Vi på Gunnar Blomgren AB har lång erfarenhet och kunskap av takläggning och takrenovering. Därför lägger vi stor vikt vid att arbetet har låg miljöpåverkan och alltid håller en hög kvalitet. Kontakta oss, så hjälper vi dig att öka värdet på ditt hus med ett ordentligt tak!
Takläggning och takrenovering i Stockholm från Gunnar Blomgren AB

Gunnar Blomgren AB erbjuder fönsterbyte i Stockholm

Skorstenspojkarna erbjuder skorstensfläkt och rökgasfläktar till skorsten i Göteborg och Kungsbacka med omnejd. Kontakta gärna vår kunniga personal som har lång erfarenhet av både rökgasfläkt och skorstensfläktar. Vill du se hela vårt utbud på plats är du varmt välkommen att besöka vår utställningslokal i Kållered, utanför Göteborg. Varmt välkommen!
Köp din rökgasfläkt till skorstenen hos Skorstenspojkarna AB i Göteborg


Nordskiffer är Sveriges kanske främsta leverantör och installatör av skiffer. Nordskiffer erbjuder flertalet olika skiffersorter med härstamning från bl.a. Spanien, Sverige och Norge. Oavsett om du önskar köpa eller köpa och installera skiffer är Nordskiffer företaget du bör kontakta. Välkommen att besöka Nordskiffer idag!
Skifer från Nordskiffer