faktainfo.se / Hem & Bostad / Tapeter & hemtextil /

Kategorier

De senaste länkarna om Tapeter & hemtextil

Hos oss på Sängjätten finner du kuddar, täcken, sängar, madrasser, överkast och mycket mera, precis så som just du vill ha det!
Kudde till ditt sovrum - Sängjätten


När det kommer till gardiner finns det många olika typer av uppsättningar och utseenden. Allt från enkla panelgardiner, till hissgardiner och lambrequiner. Vi på Tonnys Tapetsserié och Sängbutik i Karlstad syr alla typer av gardiner efter dina önskemål och mått. Allt för att du ska få de perfekta gardinerna till ditt hem. Välkommen!
Vi syr gardiner efter dina önskemål - Tonnys i Karlstad


Hos oss på Sjöbergs Flagg och Specialsömnad får du hjälp med olika typer av sömnad. Vi hjälper dig med en mängd olika typer av sömnad. Vi syr exempelvis allt från scendraperi till överdrag till släp. Behöver du hjälp med sömnad så är du alltid varmt välkommen till Sjöbergs Flagg och Specialsömnad. vi hjälper dig!
Behöver du hjälp med sömnad?


Hos oss på A-tyghus i Malmö hjälper vi dig med sömnad i vårt skrädderi. Vi hjälper dig exempelvis med sömnad av stolsöverdrag, gardiner och sängöverkast. Har du något du behöver få sytt är du varmt välkommen in till vårt skrädderi i Malmö. Vi hjälper dig med det mesta inom sömnad!
Vårt skrädderi hjälper dig med sömnad - A-tyghus i Malmö

Sytillbehör hos A-tyghus i Malmö

Med en klassisk rullgardin stänger du solljuset ute på ett smidigt sätt. Rullgardiner är tidlösa och passar därför bra in i de flesta rum. Vi på SB Persienner AB i Göteborg erbjuder rullgardiner i över 200 olika vävar, färger och utföranden. Hos oss hittar du rullgardiner från märken som Hasta och Umbra. Vill du ha mer information eller hjälp med att hitta rätt rullgardin för dig och dina behov så är du varmt välkommen att kontakta oss på SB Persienner AB i Göteborg.
Stort utbud av rullgardiner - SB Persienner AB i Göteborg

Praktiska markiser hos SB Persienner AB i Göteborg, Praktiska lamellgardiner - SB Persienner AB i Göteborg