faktainfo.se / Hem & Bostad / Bostadstillverkare /

Kategorier

De senaste länkarna om Bostadstillverkare

Att vi säljer Norrländska kvalitetshus till Dig som njuter av livet är ingen hemlighet. Tvärtom. Vi är stolta över vår erfarenhet, vår kunskap. Vi vill förmedla våra produkter till Dig som är redo att njuta av livet. Vi levererar Timmerhus, Timmerstugor och Fritidshus av hög kvalité.
Timmerhus


Att ta hand om sitt hus är lite som att aldrig sluta tillverka sin bostad. I sin kamp för att hålla villan i trim och i gott skick behöver man inte bara bra grejer, men behöver dessutom information och tips och ideer. Icopal har allt detta. Med sitt breda sortiment fyller de alla mina behov i mitt ständiga tillverkande av min egen bostad. Här kommer några av mina bästa länktips! Hoppas de gillas av dig lika mycket som av mig.
Takarbeten - Tak


Bygg ditt drömhus! Var med och ta fram ditt nya hus tillsammans med våra husexperter. Du kan också rita ett eget hus som du sedan presenterar för oss. Ett lösvirkeshus är så flexibilitet att du kan få ditt hus precis så som du vill ha det!
Arkitektritade hus beställer du hos oss


Derome mark & bostad skapar flexibla arkitektritade hus där du är med och kan påverka både materialval och planlösning. Vi arbetar med att förädla mark till boende och är med hela vägen från planering till dess att ditt nya hem i en ny stadsdel eller ett nytt bostadsområde står färdigt för inflyttning.
Deromes arkitektritade hus


Med vår termografering hittar vi läckage, dålig isolering och otäta installationer i din byggnad. Dålig isolering är en energibov som bland annat kan orsaka fukt och mögelskador på din bostad. Vid exempelvis regn är det en stor risk för läckage vid otäta installationer. Vi kan förebygga och åtgärda detta innan olyckan är framme. Med vår termografering använder vi oss av en värmekamera som gör att vi hittar eventuella svagheter i bostaden.
Vår termografering hittar läckage och otäta installationer

Isolering i Göteborg - SBI, Lösull för att isolera väggar och golv!, Effektiv isolering av vind

Behöver du hjälp med att renovera din kakelugn inför vinterns mörka kvällar? Vi på Skorstensbolaget hjälper dig både med renovering och att installera braskamin. Ta kontakt med oss för mer information!
Renovera kakelugn eller installera braskamin?


Vi på Besiktningsgruppen har lång erfarenhet av flera olika typer av besiktning och vi hjälper er gärna med besiktning av hus och bostadsrätt. Vi utför husbesiktning över hela Stor Stockholm. Kontakta oss för mer information!
Behöver du hjälp med besiktning av hus? Vi gör husbesiktning!


Attefallshus har blivit mer och mer populära eftersom de får uppföras utan bygglov. Läs mer om attefallshus och reglerna som gäller kring uppförande på vår hemsida. Vi listar också prisvärdiga attefallshus från ledande tillverkare och återförsäljare
Nyckelfärdigt attefallshus eller kanske en byggsats?


Larsson-Hus AB bygger Sveriges bästa timmerhus som ligger ute för försäljning till både privat- och företagskunder. Majoriteten av de timmerhus som byggs köps som fjällstugor, men många av kunderna använder sina timmerhus som permanenta bostäder. Larsson-Hus har mångårig erfarenhet i branschen och är självutnämnt bäst i Sverige på timmerhus och allt som hör till. Besök hemsidan redan idag för mer information!
Sveriges bästa timmerhus


En kontrollansvarig är en fackman som finns till hjälp vid byggprojekt för att se till att myndigheternas regler och förordningar följs. För att bli kontrollansvarig krävs det såväl lång utbildning och lång erfarenhet inom byggbranschen, allt för att kunna ge dig trygghet i att du får korrekt hjälp och råd! För er som planerar ett byggprojekt i Stockholm eller Uppsala så kan ni hyra in en kontrollansvarig från Pararet konsultförmedling! Du kan läsa mer om vad de kan hjälpa till med på deras hemsida!
En kontrollansvarig är en viktig del av varje byggprojekt

Ta hjälp för överlåtelsebesiktning med Pararet i Uppsala och Stockholm