faktainfo.se / Industri & Tillverkning / Energi / Övrig energi /

Kategorier

De senaste länkarna om Övrig energi

Välkommen till Kaminexperten.se, hos oss hittar du billiga och konkurrenskraftiga kaminer såsom braskaminer och pelletskaminer med mera. Vårt sortiment omfattar braskaminer till hus i alla storlekar och stilar. Du kan därför låta både förnuftet och känslorna komma till tals när du skall välja braskamin.
Billiga braskaminer

Kaminer

Välkommna till Värmebaronen, vi säljer solfångare, vedpannor och pelletspannor, men även andra värmeprodukter. Värmebaronens vedpannor och pelletsbrännare är kända för lång livslängd och mycket hög kvalitet. Vi levererar pelletsbrännare som är driftsäkra och enkla att sköta. Solen är vår främsta värmekälla. Så fort man börja känna solvärmen på våren till långt in på senhösten kan K2 solfångare värma hus och varmvatten. Även vintertid ger värmebaronens solfångare energitillskott. Under sommarhalvåret klarar våra solfångare hela husets värme- och varmvattenbehov. Då bor man riktigt billigt och värnar om miljön Kvalitet stavas Värmebaronen. Vi har det svart på vitt.
Solfångare pelletspannor och vedpannor


Sänk dina uppvärmningskostnader med alloljebrännare från KROLL. Alloljepannor har marknadens största sortiment av allojepannor och alloljebrännare. Vi säljer både varmluftspannor med alloljebärnnare och separata alloljebrännare som kan moteras på er befintliga panna.
Alloljepannor - lägre uppvärmningskostnad

Varmluftspanna, Bioolja för miljövänligare uppvärmning

Välkommen till FS Effektvärme! Hos oss kan ni köpa produkter från Tyska REMKO och finska STEAMRATOR. I vårt utbud hittar ni både mobila varmluftspannor och stationära varmluftspannor liksom aerotemprar och ånggeneratorer.
Varmluftspannor


Att kombinera varm och skön inomhusmiljö och samtidigt sänka energiförbrukningen, är det möjligt? Det går att lösa. Genom att installera en värmepump kan man göra stora kostnadsbesparingar och sänka fastighetens energiförbrukning! Välkommen till oss på Comfort Teknik, så tar vi fram en lösning på värme och ventilation för ditt företag.
Värmepumpar


Köper du en vedpanna från Baxi så får du garanterat en vedpanna i absolut toppklass! Våra vedpannor har förbränningsvärden som mäter sig med de bästa vedpannorna som finns. Med våra vedpannor eldar du mot ackumulatortankar. Välj mellan Bonus 30, Bonus Light, Solo Innova och Solo Plus.
Energibesparing med vedpanna


Atmos brinner för uppvärmning! Vi erbjuder en vedpanna eller pelletspanna som passar just ditt hem eller fastighet. Atmospannorna är utvecklade för att ge dig en värme som ska hålla länge och vi har flera olika pannor som passar dina behov. Vi har vedpanna, pelletspanna och oljepannor beroende på om du väljer ved, pellets, briketter eller olja som uppvärmningsalternativ.
Vedpanna och Pelletspanna med garanti

Oljebrännare från svenska Atmos, En oljepanna med garanti, Ackumulatortank från flera märken