faktainfo.se / Industri & Tillverkning / Industrivaror /

Kategorier

Maskiner Förpackningar Hydraulik
Verktyg Mekaniska verkstäder Industridesign
Övriga industrivaror

De senaste länkarna om Industrivaror

Vattenrening och filterteknik Aquadrips filosofi är att använda utrustning för vattenrening, utan kemikalier. I trycksatta system använder vi filterteknik från Amiad Filtration Systems Ltd. När vattnet flödar trycklöst använder vi filterteknik från REKO Industrial Equipment. Med modern filterteknik kan vi idag klara vattenrening ner till en partikelstorlek av två mikron.
Vattenteknik från Aquadrip


Är du på jakt efter en bra högtryckstvätt? Det hittar du hos Drift och underhållsteknik AB. Vi har ett stort utbud av högtryckstvättar och kallvattentvättar. Vi har även andra maskiner för hem och industri, alltid till bra priser. Du hittar oss på webben eller i Mönsterås! Välkommen!
Högtryckstvätt från duabhuset.se


Plastbiten Harry Persson AB lagerhåller ett brett sortiment av tjocklekar och färger av plast och distribuerar rör-stänger-profiler. De köper endast in materialet från tillverkare med erkänt hög kvalitet.
Plats - Halvfabrikat


AB Montano innefattar försäljning och lagerhållning av Handelsstål, Smidesprodukter samt Byggprodukter och har ett brett sortiment av aluminium i olika former däribland vanlig slät plåt, fyrkantsrör, U-profiler, vinkelprofiler, runda rör och mycket mer. De vanligaste aluminiumlegeringarna som de erbjuder är 1050A, 5754, 6060, 6063 samt 6082.
Aluminium


OmniProcess erbjuder produkter för nivåmätning, nivåmätare och nivåvakter. OmniProcess huvudleverantör är Vega, och målet är att endast erbjuda produkter av högsta kvalité. På webbplatsen hittar du bland annat radar, ultraljud och bandvågar. Läs mer på http://www.omniprocess.se/produkter/niva/. Välkommen!
Nivåmätare och nivåvakter från OmniProcess


Sedan många år är vi en levererantör till petrokemiska anläggningar och raffinaderier samt andra tillverkare av tryckkärl, exempelvis pannor och värmeväxlare. Helens är ägt av Benteler DE och är en ståleverantör som arbetar i hela norden. Vi har tillgång till rör som rostfria rör, rör för lastskärning, tryckkärlsrör, och mycket mer.
Rostfria rör, laserskärning med mera från Helens

Rördelar från helens, Rostfria rör från helens