faktainfo.se / Industri & Tillverkning / Skogsindustri / Övrig skogsindustri /

Kategorier

De senaste länkarna om Övrig skogsindustri

Vi tillverkar lastpallar (halvpall) i 16mm virke för lite lättare gods och i 22mm virke för tyngre gods. Halvpallar kan byggas med 4 eller 6 klossar och med olika antal däcksbrädor. Produktionen sker i moderna och rationella produktionsanläggningar, med specialisering på pallproduktion i längre serier. Pallar tillverkas i både standard- och specialformat utifrån kundens önskemål. Vi arbetar främst mot frakt- och tillverkningsindustrin.
Lastpall med olika mått


Behöver du nytt viltstängsel för att skydda dina planteringar från djur? Då är du varmt välkommen till oss på Sydplantor AB. Här ka du köpa effektiva viltstängsel som är lätta att använda. Ett viltstängsel är ett effektivt skydd mot djur som annars skulle förstöra dina planteringar. Vårt populäraste viltstängel är Viltstängsel AS200/22/15 L som har en längd på 100 meter per rulle. Vill du veta mer om vilka viltstängsel vi erbjuder så får du gärna kontakta oss. Varmt välkommen!
Effektiva viltstängsel som skyddar dina planteringar - Sydplantor AB

Fynda skogsplantor hos Sydplantor AB

Umegallrarna AB är ett företag som i över 20 år arbetat med naturvård och skogsvård i Västerbotten. Bland företagets tjänster är avverkning och gallring vanliga. Umegallrarna har goda meriter från stora företag och om du har intresse av olika former av trädfällning i Umeå så tveka inte att höra av dig för mer information eller prisuppgifter.
Trädfällning i Umeå