faktainfo.se / Transport & Logistik / Färjor & båtar /

Kategorier

De senaste länkarna om Färjor & båtar

Borgsmotor är företaget för dig som sysslar med båtar. Hos oss hittar du Yamarin båtar, HR båtar och Yamaha båtmotorer. Vi på Borgsmotor har över 50 års erfarenhet av vår bransch och vi hjälper dig mer än gärna med ditt köp! Idag finns vi 2 km öster om Kumla i Hällabrottet med service och båthall. Kontakta oss för mer information om båtar eller tillbehör. Välkommen!
Yamarin från Borgsmotor


Sveriges mest betydande färjespecialist sedan mer än 20 år, huserar idag i detta pittoreska gathus mitt i Ystads stadskärna. Det handlar om livskvalitet lika mycket som trogen personal och ett gott arbetsklimat.
Färjor


Båtsidan.com är en svensk båtsida för ägare till Segelbåtar och Motorbåtar. Bli medlem på Båtsidan redan idag så får du: Nyhetsbrev, ett eget fotoalbum med obegränsad plats för båtbilder och du kan diskutera i forumet. Allt helt gratis!
Båtar


Ta båttaxi från Hälleviksstrand på Orust. Perfekt för dig som missat båten/färjan eller vill till den där ön som inte har vanlig kommunikation. Båttaxin tar 12 personer och utgår från hamnen i Hälleviksstrand men hämtar dig där du är. Du hittar priser på vanliga rutter på Anders Båt & Bryggas hemsida tillsammans med telefon för att ringa och beställa. Ibland kan det vara stort tryck så det kan vara smart att förbeställa.
Båttaxi Orust


Ta en tur på Fjäderholmslinjen. Alla turer stannar vid Slussen. Vill ni kliva av vid Nacka strand måste ni tala om det ombord. Vi accepterar Visa/Mastercard. Gruppbiljett går att lösa ombord och är ni fler än 10 personer får ni 10% rabatt. Vid frågor går det bra att kontakta oss via telefon 08 – 21 55 00.
Välkommen till Fjäderholmarna