faktainfo.se / Transport & Logistik / Lastbilar & släp /

Kategorier

De senaste länkarna om Lastbilar & släp

Välkomna till Siljansnäs Maskin. I vårt breda utbud av allehanda maskiner har vi bland annat fyrhjulingar, gräsklippare, släpvagnar, badtunnor, båtmotorer, gräsklippare och båtar. Siljansnäs Maskin har även ett stort utbud av gräsklippare och trädgårdsmaskiner mm från bla MTD Honda terhi tohatsu mfl. Siljansnäs Maskin vänder oss till er som tittar på kvalité och bra personlig service. Vi kan erbjuda service och reparationer av det mesta. De flesta av våra produkter o varor finns under respektive sida. Välkomna.
Gräsklippare & trädgårdsmaskiner från Honda


Våra lärare är diplomerade TYA-instruktörer. Vi arbetar med gruppdynamik och diskussioner istället för traditionell föreläsning vilket är mycket uppskattat av kursdeltagarna enligt de utvärderingar som vi regelbundet samlar in. Alla yrkesförare måste ha ett yrkeskompetensbevis. Senast 2015 för buss och 2016 för lastbil. Starta nu och gå en utbildningsdag per år och bli klar i tid. Kontakta oss idag så berättar vi mer om kursen!
Yrkeskompetensbevis


Du kan enkelt leta upp vilka husvagnstillbehör du behöver genom att mata in registreringsnumret på vår hemsida, och vi hjälper dig att hitta närmsta återförsäljare. Valeryd Invest har alla reservdelar som behövs till din husvagn eller ditt släpfordon. Som en internationell leverantör av tillbehör och reservdelar har vi ett jättestort sortiment för de flesta märken.
http://www.valeryd.se