faktainfo.se / Transport & Logistik / Logistikföretag /

Kategorier

De senaste länkarna om Logistikföretag

Logistikföretaget Ali logistik hälsar dig välkommen som kund!
Ali logistik


Returlogistik AB är ett ungt företag. Det grundades 2004 av Nils G Storhagen och Tobias Falk baserat på en gedigen kunskap om miljölogistik och på en övertygelse om att miljö- och klimatfrågorna skulle komma att växa sig allt starkare. Vi såg dessutom returflöden som ett generellt logistiskt eftersatt område.
Miljölogistik - Returlogistik


Fraktnätverket är en medlemsorganisation som kan erbjuder dig ett förhandlat fraktavtal med DHL. Redan från uppstart får du som medlem tillgång till våra låga fraktpriser. Som nystartat företag är det svårt att på egen hand förhandla sitt fraktavtal. Fraktnätverket erbjuder dig som företag ett komplett fraktavtal med låga priser. Igenom att du ingår i vårt nätverk så får du automatiskt tillgång till låga priser, helt efter dina behov.
Skicka paket med hjälp av Fraktnätverket


Ska du skicka bussgods är du välkommen att kontakta oss på Bussgods Jämtland-Härjedalen. Vi har terminaler i Östersund, Strömsund och Sveg. Väljer du oss, väljer du ett av de miljövänligaste fraktalternativen som finns i branschen. Vi arbetar ständigt med ett stort fokus på både våra kunder och miljön. Läs mer om oss på vår webbplats och välkommen att kontakta oss om du har några frågor.
Skicka bussgods från Östersund, Strömsund & Sveg

Snabb budservice i Östersund, Strömsund & Sveg