faktainfo.se / Familj & fritid / Nöjen /

Kategorier

De senaste länkarna om Nöjen

Nöjesresan har koordinerat med flertalet partners och företag för att se till att erbjuda grymt bra erbjudanden på resor för att se fotboll runtom i Europa. Vi erbjuder biljetter till de största matcherna, i de bästa ligorna, på de mest spektakulära och klassiska arenorna! Oavsett vilket lag du håller på, eller vilken europeisk liga de spelar i, har vi garanterat lyckats pricka in en eller ett par matcher på kalendern. Utöver att vi har ett brett utbud, har vi också biljetter till högaktuella matcher i slutspelsfaserna och Champions League med mera. Vi arbetar också hårt för att kunna erbjuda fördelaktiga priser på biljetter till evenemang som VM- och EM-kval, såväl som turneringarna i sig.
Åk för att se Premier League eller andra fotbollsligor


Vi på Annorlunda Catering är inte specialiserade på en typ av event eller arrangemang. Vi har kapaciteten och kunskapen att hantera både stora galor och mindre kalas. Man kanske kan säga att vi kan dubbelt så mycket som många andra!
Annorlunda Catering mat & event


Frihamnshallen är en unik festlokal i Stockholm. Frihamnshallen passar även utmärkt som konferenslokal, utställningslokal och för alla typer av mässor. Vi har över 2 400 kvadratmeter utställningsyta till din tjänst.
Festlokal i Stockholm


Ät 2 för 1 på många restauranger i Stockholm med Taste Stockholms kortet. VI har sammarbete med många olika restauranger i Stockhom så det är lätt för dig att hitta just din favorit restaurang i Stockholm. För att hitta en restaurang i Stockholm hos oss, är det bara att gå in på vår webbsida och söka efter din restaurang. Det behöver inte vara dyrt att äta gott på restauranger i Stockholm
Ät 2 för 1 på restauranger Stockholm


Hos oss kan du hyra porslin och möbler till festen. Vi hjälper till med glasuthyrning, porslinsuthyrning, uthyrning av stolar, bord, tält med mera. Anlita oss så kan du slappna av och njuta av eventet utan att behöva bry dig om uthyrning och arrangemang.
Hyra porslin

uthyrning av porslin, uthyrning av glas, uthyrning stolar, bordsuthyrning, möbeluthyrning

Hitta alla prylar du behöver till festen från Partyprylar! Vi har allt från drinkprylar och maskeradkläder till artiklar för dukning. Gör din fest roligare och handla här.
Allt till festen...


Vi på Eje Berglund AB erbjuder ett stort utbud av marschaller och facklor av fin kvalitet. Våra marschaller är tillverkade i Sverige och godkända för användning i Sverige. Vi erbjuder marschaller som brinner i 4-6 timmar samt marschaller som har en brinntid på 10-12 timmar. Vi på Eje Berglund AB hjälper dig att välja rätt marschaller till din fest! Varmt välkommen!
Stort utbud av marschaller hos Eje Berglund AB

Allt inom pyroteknik hos Eje Berglund AB

Välkommen till Backa Bowling Center på Stigs Center på Hisingen i Göteborg. Förutom bowling kan vi även erbjuda väldigt goda pizzor från vår egna pizzeria. Passa på att boka bowling ihop med en pizzabuffé för 199 kronor per person. Då ingår Pizza, dricka och en timmes bowling. Vi kan också erbjuda en a la carte-meny. Läs mer på vår webbplats för bokning!
God pizza från vår egna pizzeria på Hisingen

Arrangerat barnkalas på Backa Bowling i Göteborg, Stor bowlinghall i Göteborg - Bowla hos oss!

Letar du efter ett nytt MMO så är Entropia Universe kanske ett spel du skall ta en närmare titt på. Entropia är ett sci-fi mmorpg som är speciellt på många sätt. Entropia är ett gratis att spela MMO men du kan köpa olika saker i spelet för spelets valuta PED. Du kan köpa saker i spelet för verkliga pengar men den stora skillnaden mot andra MMO´s är att om du tröttnar kan du sälja tillbaka dina saker för deras värde i spelet och få tillbaka pengar. Tröttnar du kan du ta tillbaka dina pengar. Chansen att du är rik är låg men större än på spel och dobbel!
Entropia MMO, ett sci-fi mmorpg med möjligheter


Behöver du hyra ljud och ljus till festen, kontakta Loud Event för att få en paketlösning. Våra paketlösningar passar både små och medelstora event. Hittar du inte det du söker kan vi skräddarsy en lösning för just ditt event. Kontakta oss så berättar vi mer!
Hyra ljud och ljus från Loud Event


Hos oss på New Bowl Center kan du spela bowling i Stockholm. Med hela 16 banor kan vi ta hand om många spelare. Vi har inte bara bowling utan även restaurang som serverar riktigt god mat, även om du inte vill spela. Vi erbjuder även det perfekta barnkalaset, med tre olika kalasmenyer. Vi har allt för att Ert barnkalas ska lyckas! Kontakta oss på vår hemsida eller ring för mer information om tider och priser!
Bowla hos oss i Stockholm - New Bowl Center