faktainfo.se / Familj & fritid / Djur & natur /

Kategorier

De senaste länkarna om Djur & natur

På djurhalsobutiken.se kan du handla ditt foder oavsett om du har hund, katt eller något annat välkänt djur. Vi erbjuder produkter av hög kvalitet för att du som ägare ska veta att din bästa vän får det absolut bästa i foderväg. Handla direkt på nätet och få hem det i brevlådan.
Kattfoder, friskfoder för katt


Ge ditt älsklingsdjur den omvårdnad det förtjänar hos oss på AlfaVeta i Lund och Malmö. Du är alltid varmt välkommen med ditt djur till oss. Våra veterinärer har ett personligt engagemang och professionellt kunnande. Detta har gjort oss mycket uppskattade bland våra fyrfota vänner och deras ägare. Vi vidareutbildar hela tiden våra veterinärer inom sina speciella intresseområde för att alltid kunna ge varje djur nästa tänkbara omhändertagande.
Din veterinär i Lund & Malmö - AlfaVeta AB


Umanveterinären är en veterinär som har två privata kliniker i Umeå och Vännäs. Båda kliniker erbjuder behandlingar och undersökningar av katt, hund och andra smådjur. De har auktoriserad veterinär för bland annat kastrering, vaccinering och avlivning. Priser och mer information hittar du på www.umanvet.se.
Veterinär för ditt husdjur i Umeå och Vännäs


Efter drygt 10 år på hästkliniker kör jag nu en egen ambulerande veterinärpraktik. Som hästveterinär erbjuder jag tjänster hemma hos dig, alltifrån vaccinationer till avancerade hältutredningar. Min främsta expertis är inom hästar och det är hos dem jag kan använda min fulla potential för att få ditt djur må som bäst.
Veterinär i Gävle


Idag behöver våra djur rehabilitering och rätt utformad träning efter i stort sett alla operationer. Djurkliniken i Skellefteå erbjuder Löpbandsträning, vattenbaserad löpbandsträning, Vibrationsplatta och Balansboll för b.la. hund och katt. Välkomna!
Rehabilitering av djur i Umeå


Välkommen till Din veterinär i Sollefteå! Vi är en djurklinik som tar emot djur från Sollefteå och närliggande städer som till exempel Härnösand och Kramfors. Hos oss utför vi undersökningar och kan även erbjuda operationer, tandröntgen och ögonlysning. Alla hos oss har stor kompetens och arbetar för att ge alla patienter ett vänligt bemötande för att ägare och patient ska känna sig trygga.
Veterinär för smådjur från Härnösand och Kramfors

Djurklinik för patienter från Kramfors

På Djurkliniken i Skellefteå så hjälper våra erfarna veterinärer er både med veterinärvård och med rehabilitering utav ert djur. Vi arbetar med hundar, katter, gnagare, fåglar och reptiler och alltid med djuren i centrum. Vi har ett modernt rehabiliteringscenter där ert djur t.ex. kan få massage, laserbehandling eller gå på löpband. Så du som bor i Skellefteå och har ett djur som behöver rehabilitering – tveka inte att kontakta oss på Djurkliniken i Skellefteå! Besök även gärna vår webbplats för mer information.
Djurkliniken i Skellefteå - för rehabilitering av ert djur


Om din hund har fått tandsten kom in till oss på JennyHill Djurklinik! Våra duktiga veterinärer har flera års erfarenhet. Vi börjar med en gratis munundersökning och sedan avlägsnas tandstenen och plack. Vi påbörjar behandlingen med ultraljud som putsar bort tandstenen och sedan så avslutas det med att vi putsar tänderna. Då vissa tandskador inte syns utanpå så erbjuder vi även att röntga tänderna. Så om er hund har tandsten - välkomna till JennyHill Djurklinik!
Friska tänder – JennyHill Djurklinik avlägsnar tandsten hos din hund