faktainfo.se / Hotell & logi / Hotell /

Kategorier

De senaste länkarna om Hotell

Boka vandrarhem hos Långholmen på Södermalm i Stockholm. Vi erbjuder bekvämt och mysigt boende till ett bra pris. Läget är fängslande bra!
Boka logi på vandrarhem Södermalm

Boka konferens Stockholm, Konferenshotell Södermalm, Boka bord på restaurang Södermalm, Prisvärd brunch Stockholm

Om du letar efter ett billigt hotell någonstans i världen ska du leta hos MrJet!
Billigt hotell!


City hotel är det självklara valet om du vill bo centralt i Göteborg och ha närheten till allt. Vi har parkettgolv i alla rum. Vi vill att vårt hotel skall bli ihågkommet som ett rent och fräscht hotell mitt i Centrala Göteborg. Rummen är utrustade med telefon, Tv och radio och sover gott. Välkommen till City hotel i Göteborg!
Hotel i Göteborg


När du väljer att bo hos oss vill vi att du ska känna dig som hemma. Med personlig och vänlig atmosfär bor du mitt i centrum av Kalmar. Om du övernattar på Best Western Kalmarsund Hotell nästa gång du besöker Kalmar förstår du vad vi menar med hemkänsla! På taket har vi en lusthusbetonad relaxavdelning med bastu, en stor bubbelpool och avslappningsrum. Perfekt för en stunds avkoppling!
Hotell i Kalmar


Farsta Strand Hotelll & Konferens är en av Stockholms bästa konferensanläggningar, där du kombinerar boende och konferens på ett ställe. Vi ligger i ett lugnt område nära stranden till Magelungen. Vi har flera olika konferenslokaler, så hos oss hittar du den perfekta konferenslokalen i Stockholmsområdet.
Konferensanläggningar i Stockholm


Planerar du din nästa Halmstadsvistelse? Då är du varmt välkommen att boka in dig hos oss på Hotel Amadeus. vi är ett personligt hotell i centrala Halmstad. Här ifrån har du gångavstånd till allt du kan tänkas behöva för en lyckad vistelse i Halmstad. Hos oss på Hotel Amadeus kan du även boka in eran nästa konferens. Varmt välkommen!
Centralt hotell i Halmstad innerstad - Hotel Amadeus


På Hotell Siljan i Mora kan du vila ut efter dagens aktiviteter i något av deras 36 rum. Slappna av, titta på tv, ring ett samtal till nära och kära, ta en dusch eller bara ta det lugnt. Många av rummen har milsvidd utsikt mot den vackra sjön Siljan och när du har sovit skönt i en mjuk säng så serveras frukostbuffé i restaurangen. Välkommen!
Rum i Mora