faktainfo.se / Hotell & logi / Övrig hotell & logi /

Kategorier

De senaste länkarna om Övrig hotell & logi

Hotell Idag kan du bo på mer än 145 Scandichotell i nio länder. Alla har sin speciella atmosfär och sitt eget unika läge. Men det är mycket som är gemensamt. Smarta saker som gör ditt resande lika enkelt och bekvämt när du checkar in i Sundsvall som i Köpenhamn. Vi tror till och med att det blir lite roligare. Konferens På Scandic erbjuder vi också energikickar i form av medryckande föreläsare, flexibla pauser under mötesdagen och via spännande smakkombinationer i såväl förmiddagsfika, lunch som eftermiddagsfika. Bakgrundsljud som fågelsång kan du få i våra Feng Shui-inspirerade mötesrum Think Tank. Förutom fokus på resultat och engagemang är hållbarhet något som alltid genomsyrar dina möten hos oss. Från miljömärkt mötesmaterial och Scandics eget bordsvatten till vårt övergripande miljöarbete.
Hotell & konferens


Är du på jakt efter festlokaler och festvåningar i Stockholm eller Malmö? Hos Lokalagenten kan du söka bland ett stort utbud av festlokaler och festvåningar för bröllopsfester, födelsedagsfester, kickoffer eller andra evenemang. Välkommen att göra din sökning på lokalagenten.se!
Festlokal och festvåning i Stockholm


Behöver ni hjälp med att anordna ert bröllop? Vi tar emot er på er stora dag och kan ordna mat på plats alternativt catering om ni bor i närheten av Åkersberga. Välkomna för offert hos Restaurang & catering Oxenstierna.
Fira ditt bröllop i Åkersberga


Dags för fest? Hyr en festlokal hos oss på Hotell Erikslund i Ängelholm. Vi erbjuder en rad olika festlokaler och konferenslokaler allt för att du ska hitta något som passar dig och ditt sällskap. Ängelholm är även en plats som bjuder på många fina upplevelser oavsett vilken tid på året du kommer hit. Hyr en festlokal hos Hotell Erikslund redan idag. Varmt välkommen!
Hyr festlokal hos oss på Hotell Erikslund i Ängelholm

Träna på fräscht gym i Ängelholm hos Hotell Erikslund, Ät gott i Hotell Erikslunds restaurang i Ängelholm