faktainfo.se / Hotell & logi / Konferenslokaler /

Kategorier

De senaste länkarna om Konferenslokaler

Boka julbord nu är Stockholm JulbordsGuide på nätet. Här väljer du enkelt ut ert julbord eller er julfest. Svenskt traditionellt eller annorlunda julbord, julbord i skärgården eller till sjöss, julbord med underhållning eller med frukost, Libanesiska eller Asiatiska alternativ med mera. Valet är fritt!
Julbord 2010


Sveriges bästa julbord hittar du i norra Småland. I alla fall om Aftonbladet.ses läsare får bestämma. Med medelbetyget 4,9 når Romantik hotel Ullinge mellan Eksjö och Nässjö näst intill toppbetyg. Nu har du möjlighet att sätta betyg på de julbord du besökt.
Bästa julbordet finns i Småland


Julbordspaketet: lämna köket mitt i stöket, och byt stress och press mot lite avkoppling. Kom med hela familjen, eller med kompisgänget ? eller varför inte bara sådär skönt ensam? Sillidill har alltid smakat bättre utan jäkt. Precis som den ångande rödkålen, den gravade laxen, Janssons frestelse, skinkan, fårfiolen och doppigrytan. Alla de klassiska julbordsrätterna härstammar ju också från en tid då det fick ta tid. Övernattning ger den bästa avkopplingen ? det tror vi på. Vetskapen om att du skall sova på hotell gör dig mer harmonisk redan när du sätter dig till bords.
Minisemester med Julbord!


I första huset på Avenyn (därav namnet ETT) ligger en av Göteborgs spännande mötesplatser, Julbordet utlovar alla klassiker och köket svarar upp mot förväntningarna. Man visar med detta att man kan allt från de mest klassiska till en lekfullhet av nytänkande.
Julbord i Göteborg


Välkommen till Storgården! Här hittar du konferens, kursgård, festlokaler och övernattningsmöjligheter i naturskön miljö nära både Linköping och Norrköping. Våra festlokaler är perfekta för tex bröllop och släkttfräffar.
Konferens Linköping & Norrköping


Konferens i Norrköping? Getå Hotell & Konferens erbjuder trevliga konferenslokaler i olika storlekar. Vi har konferensrum lämpliga för 25-100 personer och dessutom flera mindre grupprum. Hotellet är vackert beläget vid ett av Bråvikens vackraste partier.
Konferens nära Norrköping


Boka din konferens i Varberg! På Varbergs Kusthotell har vi moderna, fräscha konferenslokaler för stora och små konferenser. Välkommen att titta in på vår hemsida!
Konferens Comwell hotel i Varberg


På Visby/Rävhagen finns det 176 bäddar fördelade på 52 rum/stugor. För grupper kan vi ordna frukost, lunch och middag. I annexet Wöhler finns det ett konferensrum med plats för 40 personer. Rävhagens vandrarhem, stugor och hotell är mysigt beläget i en skogsglänta i östra utkanten av Visby, bara 2 km från Visby ringmur.
Rävhagen - Konferens Visby


Hos Pite Havsbad kan du boka konferens tillsammans med boende på deras hotell. Deras konferenslokaler håller högsta klass när det gäller teknik och bekvämlighet. På anläggning finns även en restaurang med välsmakande mat och tillfredställande dryck. Det finns en mängd aktiviteter att göra på Pite Havsbad som 3, 5 eller 7 kamp, golf, äventyrsbad och paintball för lite teambuild:ande övningar för arbetsgruppen eller kompisgänget. Tveka inte att kontakta Pite Havsbad oavsett om det gäller boende, konferens, spa, svensexa eller möhippa, de kan hjälpa dig med allt!
Boka konferens hos Pite Havsbad!


Hos Norrlands Nation Fest & Konferens i Uppsala kan du anordna konferenser, middagar, fester, bröllop och julbord. Hos Norrlands Nation kan vi ta emot uppemot 280 deltagare. Vi satsar helhjärtat på engagemang och våra lokaler kan uppfylla flera olika syften och arrangemang. Vi erbjuder verktygen för en lyckad konferens i Uppsala. Välkommen!
http://www.nnfk.se


I den kreativa miljön på Kosta Boda Art Hotel i Kosta-Småland, är det lätt att bli inspirerad till bra möten och givande resultat. De erbjuder heldagskonferenser med logi likaså dagkonferenser, upp till 220 gäster. Självklart finns det alltid en konferensvärd som hjälper till under hela er konferens. Er konferens sker med hög komfort i rum som alla är inredda med teknisk utrustning. Efter konferensen kan ni njuta i deras spaavdelning med bubbelbad och spabehandlingar. Boka konferens redan idag!
Konferens och dagkonferens hos Kosta Boda Art Hotel!


På Rånäs Slott kan du blanda nytta med nöje på bästa möjliga sätt. Rånäs Slott erbjuder en magisk konferensmiljö med möjlighet till spa, bastu och hotell. På Rånäs Slott får du lugn och ro, samtidigt som det ligger nära Arlanda, Uppsala & Stockholm. Välkommen att anordna din konferens på Rånäs Slott!
Rånäs Slott - Hotell & konferens nära Arlanda, Uppsala & Stockholm

Bra möjligheter för konferens nära Stockholm, Boka lyxig spaweekend på slott - Rånäs Slott

Kulturhuset Möllan riktar sig mot kunder i Mölndal och Göteborg som söker festlokal för födelsedagskalaset eller företagsfesten. Med en kapacitet på 500 personer är möjligheterna många, lokalen passa utmärkt för dans, bröllöp, större möten mm. Modern teknisk utrustning finns också till befogenhet som projektor och whiteboard. Kontakta oss redan idag för bokning.
http://www.kulturhusetmollan.se/Festsalen.html

http://www.kulturhusetmollan.se/Hyr-Lokal.html, http://www.kulturhusetmollan.se/Konferenslokal-Moellan.html

Senast vi hade konferens på jobbet så bokade vi in oss på några konferensrum i restaurangen Matsmak i Göteborg. Det var väldigt fina lokaler vi fick, dels hade vi ett stort konferensrum där vi samlades och lyssnade på föreläsningar och genomgångar, och dels så hade vi bokat deras ljusgård där vi satt i grupper och gjorde olika övningar. Även maten serverades i ljusgården, riktigt gott var det! Kaffe och fika tog dom också in till oss i konferensrummet under eftermiddagen. En av våra mer lyckade konferenser!
Fina konferensrum med restaurang i Göteborg

Catering till din sommarfest i Göteborg