faktainfo.se / Skönhet & kläder / Hårvård /

Kategorier

De senaste länkarna om Hårvård

Stylesofsweden.se har som ambition att bli marknadsledande i Norden när det gäller professionella hårvårdsprodukter på nätet. Välkommen in till en sida där du kan hitta hårvårdsprodukter för alla smaker och plånböcker.
Hårvård, Stylesofsweden.se


Välkommen till hårsalong YoUnic i Borlänge. Till oss är du välkommen när du vill gå till en professionell frisör. Förutom färgning och klippning utför vi även hårförlängningar. Vår metod är en väldigt snäll variant mot ditt hår. Samma hår används i ca 6-9 månader. På vår webbplats kan du se samtliga priser och boka tid.
Gör din hårförlängning hos oss i Borlänge!

Din frisör i Borlänge

By Ingelsten är en salong i Halmstad. Här arbetar ett gäng duktiga frisörer med att hjälpa just dig och dina vänner att bli snygga i håret inför bal, bröllop, festligheter eller bara hårvård som klipp och färg. Du ska inte behöva känna obehag över att gå till frisören, att du kommer får alldeles för kort hår, fel färg eller frisyr. Våra frisörer är lyhörda, serviceinriktade och vill ge dig den allra bästa upplevelsen du kan få i en hårsalong. Välkommen in till oss i Halmstad. Vi finns för rådgivning, fösräljning av hårvård och produkter samt bokning av tider.
By Ingelsten i Halmstad - Frisörer experter på hårvård


Är du nyfiken och vill byta frisör? Då kan du komma till Salong Hans & Greta i Trollhättan, där finns duktiga frisörer med hög serviceanda. För oss är varje kund unik, därför väljs frisör ut noggrant efter kunds behov. Varje frisör hos oss är duktiga på sitt sätt, därför är vi säker på att kunna hitta någon i din smak.
Vi vill bli din frisör i Trollhättan | Salong Hans & Greta

Bli brun i vårt solarium i Trollhättan | Salong Hans & Greta