faktainfo.se / Skönhet & kläder / Skor /

Kategorier

De senaste länkarna om Skor

Arbesko tillverkar snygga och säkra skyddskor av bra kvalitet. Hos oss hittar du rätt yrkesskor som passar ditt arbete. Vare sig du arbetar i en tung industri eller i en lättare miljö så har vi rätt typ av arbetsskor som passar dig. Vi har även bekväma skyddsstövlar som verkligen håller i en tuff miljö.
Skyddsskor, yrkesskor & arbetsskor


Nelly är en av Europas största modebutiker, med fler än 850 varumärken inom märkeskläder, underkläder, väskor, skor och accessoarer. Framförallt har vårt sortiment avseende skor vuxit kraftigt under de senaste åren. Här hittar du såväl skor för kvinnor som skor för män och barn. Här finns skor av alla de sorter och du kan hitta såväl pumps och festskor som gummistövlar, boots och kängor. Bland våra varumärken märks bland annat Converse, Jeffrey Campbell, Vivienne Westwood och Primeboots. Totalt har vi en bra bit över 1000 olika sorters skor att välja på, så välkommen in och granska vårt sortiment!
Skor hos Nelly


Converse är ett amerikanskt bolag som har tillverkat och sålt skor sedan början av 1900-talet. Marquis M Converse startade 1908 tillverkning av skor med gummisula. Basketspelaren Chuck Taylor började använda skorna och fann dem väldigt behagliga att använda på planen och blev snart företrädare för dem. Han arbetade inom företaget fram till sin död 1969, och skorna kom att kallas "Chucks". De har blivit kända för sina basketkängor och de blev populära utanför sportens värld på 1970-talet i och med att flera populära rockband började ha dem. Sedan 2003 ägs Converse av Nike.
Converse


Välkommen till nicework.nu! Hos oss kan du köpa skor, stövlar och ytterkläder från välkända varumärken. Till exempel har vi ett stort utbud av regnkläder för både dam, herr och barn. Bland våra märken hittar du Tretorn och Didrikssons bland annat. Gör du ett köp för över 299:- bjuder vi på frakten. Fria returer!
Regnkläder för dam från välkända varumärken

Tretorn gummistövlar för dam, herr & barn

Har dina favoritskor blivit trasiga men du vill inte slänga de? Då rekommenderar vi dig att komma till Levino skomakeri i Malmö. Vårt skomakeri utför alla typer av skoreparationer med stor noggrannhet. Vi gör dina trasiga skor som nya!
Levino skomakeri i Malmö gör dina trasiga skor nya