faktainfo.se / Skönhet & kläder / Övrig skönhet /

Kategorier

De senaste länkarna om Övrig skönhet

Är du intresserad av att göra en läppförstoring? Välkommen till oss på Göteborgs Plastikkirurgi Center. Vi utför läppförstoringar med riktigt lyckade resultat. Hos oss får du dina drömläppar. Läs mer om ingreppet på vår webbplats. Välkommen till oss i Göteborg!
Gör en läppförstoring i Göteborg


Välkommen till Skönhetskliniken i Göteborg. Vi kan erbjuda dig flera olika typer av skönhetsbehandlingar. Bland annat hudvård, ansiktsbehandlingar och vaxning. På vår webbplats kan du läsa om samtliga av våra behandlingar och hur de går till. Du hittar även prislistor och har möjlighet att kontakta oss, vilket du alltid är välkommen att göra om du har några frågor.
Hudvård, ansiktsbehandling & vaxning på Klinik i Göteborg


Bli av med dina påsar under ögonen med ögonlocksplastik. Vi på SKC utför ögonlocksplastikoperationer under narkos eller med lokalbedövning. Totalt tar operationen cirka en timme. Läs mer om operationen och våra andra skönhetsoperationer på vår webbplats och tveka inte över att kontakta oss om du har några frågor. Välkommen!
Ögonlocksplastik för påsar under ögonen


Bellakliniken drivs av Dr. Johan Nordqvist, en av Sveriges mest erfarna plastikkirurger inom plastikkirurgi, bland annat bröstförstoring. Vi har störst erfarenhet i Skandinavien av bröstförstoring och att lägga in geléhallonimplantat via armhålan, en modern metod som ger näst intill osynliga ärr i armhålan. Implantaten är de säkraste på marknaden. Du opereras i Bellaklinikens moderna lokaler i hjärtat av Helsingborg. Vår klinik ligger centralt vilket gör att du kan komma med både bil, båt, buss och tåg. Våra duktiga sköterskor och läkare tar väl hand om dig inför, under och efter din bröstförstoring. Boka konsultation online idag, där går vi igenom dina önskemål och svarar på frågor som rör bröstförstoring eller någon annan operation du vill veta mer om.
Bröstförstoring på Bellakliniken


Behöver du utföra fettsugning av din mage? Kontakta då Plastikkirurgi Hässleholm! Vi har lång erfarenhet och stor kunskap om fettsugningar av magar, lår och rumpor m.m. Vi utför även liposkulptur, som är en vidareutveckling och en förfinad teknik av fettsugning. Där lokala fettansamlingar avlägsnas med hjälp av tunna kanyler. Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi gärna mer!
Fettsugning av mage – Plastikkirurgi Hässleholm

Operera ögonlock - Plastikkirurgi Hässleholm