faktainfo.se / Sjukvård & hälsa / Läkare & tandläkare /

Kategorier

De senaste länkarna om Läkare & tandläkare

Hos oss på SpecialistCentrum på Tjörn kan du få hjälp av våra tandläkare med vanlig tandvård såsom undersökningar, lagningar eller kirurgi. Vi hjälper dig även med olika behandling av tandhygienist som ger förebyggande vård för dina tänder samt behandling inom karies och tandlossning. Vi erbjuder även specialisttandvård inom implantat, kirurgi och protetik övrig kirurgi som din ordinarie tandläkare vill remittera till käkkirurg. Kontakta oss gärna för mer information!
Välkommen till din tandläkare på Tjörn!


Hos tandläkare Bengt Nordström på TBN Tandhälsa AB i Spånga får du alltid 6 års garanti på både fyllningar, kronor och inlägg. Förutom tandläkare Bengt Nordström hittar du även tandhygienisterna Katrin och Lotta på TBN Tandhälsa AB i Spånga. Hos oss tar vi hand om din tandhälsa på bästa sätt. Välkommen!
Välkommen till tandläkare Bengt Nordström i Spånga!


Hos tandläkarna Malou och Mikael Thorwid i Enköping erbjuds du god tandvård i en välkomnande och lugn miljö. Hos oss står du som kund i centrum och vi vill ge dig bästa tänkbara tandvård. Thorwidkliniken i Enköping består av två tandläkare och fyra tandsköterskor som tillsammas jobbar för att ge dig bästa möjliga tandvård. Välkommen till oss på Thorwidkliniken!
Tandvård hos tandläkare i Enköping

Vi utför käkkirurg - Thorwidkliniken i Enköping

Välkommen till Malmö Tandläkarcenter! Hos oss arbetar erfarna tandläkare med stort intresse för tandvård och ditt leende. En tandläkare ska vara professionell, lyhörd, kunnig och ta sig tid för varje patient. Sådana tandläkare har vi på Malmö Tandläkarcenter. Genom vår personliga kontakt med våra patienter har vi blivit tandläkare som är otroligt duktiga på att bota patienter med tandläkarskräck. Hos oss erbjuder vi tandblekning, tandimplantat och andra tandvårdstjänster. Vår tandläkarmottagning ligger centralt i Malmö.
Din tandläkare i Malmö med jour året om!


AGAkliniken på Lidingö ägs av Alex Asghari som är en professionell tandläkare med många års erfarenhet, han har till och med haft en klinik i England under två års tid. Nu fokuserar han på att ge en så bra tandvård som möjligt i Sverige. Med sin lokala klinik på Lidingö är han alltid nära till hands när du behöver hjälp med dina tänder eller när du vill göra en enkel kontroll. Kontakta AGAkliniken på Lidingö redan idag för att få en personlig tandläkare i en lugn och harmonisk miljö.
Tandvård med din tandläkare på Lidingö


Kom till Apex Tandvård i Kristianstad för tandblekning! Hos Apex Tandvård i Krisitanstad utför vi tandblekning på ett professionellt sätt med hjälp av Ultradents blekgel med styrka anpassat för dig. Med hjälp av vår kunskap och utbildning ger vi dig en säker och trygg tandblekning.
Tandblekning hos Apex Tandvård i Kristianstad

Duktig tandhygienist hos Apex Tandvård i Kristianstad

Vi på Arvikatandklinik utför det flesta typer av behandlingar inom vuxentandvård. Vi välkomnar alla som är i behov av en tandhygienist eller tandläkare i Arvika – även akut! Våra tandhygienister har lång erfarenhet och är välutbildade och vill alltid sätta dig i fokus. Kontakta vår klinik i Arvika om du har några problem med dina tänder, så kommer våra tandhygienister att hjälpa dig
Din tandhygienist i Arvika!

Din akuta tandläkare i Arvika - Arvikatandklinik