faktainfo.se / Sjukvård & hälsa / Behandlingar /

Kategorier

De senaste länkarna om Behandlingar

Välkommen till en kiropraktorklinik i Heby kommun, utanför Uppsala. Vi erbjuder undersökning och behandling av legitimerad kiropraktor med 15 års erfarenhet av behandling vid ryggont, nackvärk, ischias och huvudvärk. Har du ont i ryggen, nackspärr eller andra ledbesvär? Då är Affero stället för dig! Hos oss finner du redskap för rehabiliteringsträning vid ryggont och nackvärk, hälsokost och naturläkemedel med mera. Våra produkter är inriktade mot smärta och problem i rörelseapparaten, dvs muskler och leder. Vi säljer bl.a. svankstöd och ryggbälte. Produkterna är av hög kvalitet, framtagna och utprovade av läkare, kiropraktorer och sjukgymnaster.
Kiropraktor fixar din ryggont!


Löparknä beror på en inflammation av ett benutskott på utsidan av lårbenet vid knät när en sena glider över benknölen så att en irritation uppstår. Löparknä smärtar på utsidan av knät vid rörelser, promenader eller löpning samt ömhet vid tryck på utsidan av knät. På Solna Kiropraktorklinik behandlas löparknä med en kombination av olika behandlingar. På Solna kiropraktorklinik behandlas även akuta och kroniska ryggsmärtor, "ryggskott", "nackspärr", besvär från muskler och leder i armar och ben, "kontorsnacke", "musarm", ischias, huvudvärk, idrottsskador och andra besvär som har sitt ursprung i rörelseorganen. En kiropraktor fokuserar på att återställa funktion främst i nacke och rygg men också i kroppens leder i armar och ben.
Löparknä slipper du med kiropraktor


Hos Medicinsk röntgen kan du få rätt underlag för behandling mot bl.a bröstcancer och benskörhet. Vi gör mammografi, lungröntgen och skelettröntgen med det senaste inom röntgenutrustning, magnetkamera och ultraljud. Hos oss får du säkra svar. Läs mer om bl.a Osteoporos och andra sjukdommar på vår webbsida.
Mammografi - bröstcancer


Lider du av impotens? Du är inte ensam. Impotens, eller erektil dysfunktion, är det vanligaste sexuella hälsoproblemet bland män. Det finns både psykologiska och fysiska orsaker till impotens. Det är viktigt att ta reda på vad roten till ditt problem är om du vill hitta det mest effektiva sättet att behandla din impotens. KIka in på 121doc så hjälper vi dig!
Impotens


Det finns i princip bara fördelar med massage! Vid massage minskar stresshormoner vid återkommande massagebehandlingar, dels på den utsöndring av hormonet Oxytocin som sker vid kroppslig beröring. Oxytocin kan beskrivas som raka motsatsen till adrenalin. Bland annat motverkar hormonet ångest och ger en känsla av lugn och harmoni. Det ökar också koncentrations- och inlärningsförmågan samt får sår att läka snabbare. Även vårt nervsystem påverkas på ett positivt sätt. Vetenskapliga studier visar att massage har en lugnande effekt på det autonoma nervsystemet, vilket bland annat ansvarar för att viktiga organ som hjärta och lever fungerar som de ska.
Bara fördelar med massage!


Comfort 4 ? Behandlingsstol. Tillverkas och utrustas enligt era önskemål. Våra behandlingsstolar är bl.a. utrustade med: - Huvudstöd med inbyggda högtalare - Ställbara armstöd - Elektrisk styrning med handkontroll - Trendelenburgläge Via handkontroll och/eller knapp på styrenheten - Låsbara hjul, centrallåsning av hjul Du kan se en demonstrationsfilm på stolen på vår webbplats. Du kan äve designa din egna behandlingsstol genom olika färgval.
Designa din egna behandlingsstol - nordicmedcom.se


Norvia kliniken utför vaccination och ger reseråd inför din resa. Företag kan anlita oss för vaccination på plats. Välkommen till Sveriges mest prisvärda klinik när det gäller vaccination.
Norvia utför vaccinationer i Stockholm


Loverly Fotvård I Huddinge erbjuder behandlingar för hela kroppen. Framförallt är deras Ekologiska ansiktsbehandling att rekommenderar. Ditt ansikte får en skonsam rengöring och du får även fantastik ansiktsmassage som innefattar ansikte, axlar och huvud. Dem erbjuder även medicinsk laserbehandlingar och ekologiska hudvårdsprodukter. Välkommen in.
http://www.loreleyfotvard.com/behandlingar/

http://www.loreleyfotvard.com/