faktainfo.se / Sjukvård & hälsa / Träning /

Kategorier

De senaste länkarna om Träning

Kom igång och träna med Trimdax. Hos oss hittar du träningssutrustning i toppklass. Vi har allt från crosstrainer till löpband och multigym. En crosstrainer är bra för dig som vill ha allroundträning medans ett löpband kan vara bra för dig som vill ha löpträning eller bara motionera genom att gå. Med vårt multigym kan du träna flera olika muskelgrupper.
Crosstrainer - Trimdax


Hälsa är att må bra och att må bra är ett värde i sig självt. Skrattet, kosten, rörelsen, familjen, vårt sociala nätverk på arbetet och fritiden påverkar vår hälsa. Inom Hälsa i Kubik arbetar vi inom tre områden: hälsoutveckling, sjukgymnastik och arbetsmiljö. Vi är nio erfarna sjukgymnaster och två rehabassistenter. Vi har ett brett spectra av specialistkunskaper inom rygg- och nackproblematik, fysisk aktivitet, träning, stress-problematik, psykosomatiska besvär, neurologi, graviditetsrelaterade besvär och inkontinens. Vi erbjuder Dig ett brett utbud av kompetens och praktiska möjligheter att utveckla din hälsa för att inte bara ?lägga år till livet utan främst liv till åren.?
Vattengympa Göteborg


Skandinavisk Yoga och Meditationsskola är Nordens äldsta yoga- och meditationsskola, med den tätaste kontakten till det ursprungliga vetandet och erfarenheten om yoga och meditation. Meditation och yoga består av flera olika tekniker där varje del kan användas oberoende av de andra delarna. Men när man använder dem tillsammans, förstärks deras verkan. Vi tror inte på att massproducera yogainstruktörer, utan istället ger vi en omfattande och djupgående yoga- och meditationslärarutbildning. Allt för att du som kursdeltagare ska få en så bra och speciell upplevelse som möjligt. Välkommen du också!
Meditation & Yoga - kurser

yoga & meditation stockholm, Yoga Retreat, yogalärarutbildning

Kosten.nu är en hälsosida där du kan läsa allt om hälsa och kost. Vi skriver artiklar om hur du ska träna på rätt sätt för att öka bl.a fettförbränningen eller för att bygga muskler. Du kan även läsa om olika träningsprodukter som vi har testat och recenserat, du hittar både bra och lite sämre produkter som du kan jämföra. Produkten eller kosttillskottet som vi har testat är testade av 1 eller 2 personer under samma period, utöver vad den ena eller den andra personen tycker om träningsprodukten så skriver vi en gemensam recention om produkten utifrån vad båda tyckte.
Kost & träning