faktainfo.se / Sjukvård & hälsa / Övrig sjukvård & hälsa /

Kategorier

De senaste länkarna om Övrig sjukvård & hälsa

I Sverige lever cirka 350 000 människor med diabetes. Läs mer om diabets på diabetsinfo.se. Här kan du läsa om symptom, vilken inverkan kost och motion har på diabetes, behandling mm. Missa inte heller vårt diabetestest.
Diabetes


Vill du veta mer om typ 2 diabetes (ibland kallat åldersdiabetes)? På vårdguiden hittar du massor av bra information om allt från symptom till vård. Här kan du även läsa om hur det är att leva med typ 2 diabetes.
Typ 2 diabetes


Helhetsfokus erbjuder samtalsterapi, KBT och psykosyntes i Stockholm. Kognitiv beteendeterapi (KBT) är en typ av terapi som syftar till att hjälpa dig att hantera dina problem genom att ändra hur du tänker och agerar. KBT uppmuntrar dig att prata om: * hur du tänker om dig själv, världen och andra människor * hur det du gör påverkar dina tankar och känslor Genom att tala om dessa saker kan KBT hjälpa dig att ändra hur du tänker (kognitiv) och vad du gör ("beteende"). Kontakta Sofie som är en legitimerad samtalsterapeut för KBT och psykosyntes i Stockholm.
www.helhetsfokus.se levererar psykosyntes och KBT i Stockholm

Vi erbjuder samtalsterapeut i Stockholm.

Kondomvaruhuset erbjuder alla kända märken på kondomer och till bra priser. Vi är butiken på nätet som förser svenska folket med skydd. Välkommen!
Kondomer

Köpa kondomer

Tycker du att dina tänder känns tråkiga? Är de missfärgade och gula? Vi erbjuder dig tandblekning med OpalescenceXtraBoost. Blek tänderna hos tandläkare utan belysning och laser! Välkommen till Wasa Tandklinik!
Bleka tänderna i Stockholm?

Tandhygenist i Stockholm, Privattandläkare i Stockholm

Stockholms Ögonklinik jobbar för att du ska se bättre och utan några åkommor. Vi hjälper dig med starr, brytningsfel och mycket mer. Vill du slippa glasögon opererar vi dina ögon med bl.a. laser eller hjälper dig att få rätt linser. Kontakta oss idag och boka tid!
Vi åtgärdar starr och katarakt - Stockholms Ögonklinik


Mental friskvård är viktig. Därför välkomnar jag dig till Mians Mirakel i Torsås. Jag har arbetat med healing i många år och kan hjälpa dig att göra någonting åt din nedstämdhet. Jag erbjuder distanshealing, reikihealing och samtalscoachning. Välkommen till min webbplats för att läsa mer om mig och mina tjänster.
Healing & mental friskvård - Mians Mirakel i Torsås


Behöver du hjälp att sluta röka? Byt till ecigg istället! Vi har ett stort utbud av e-cigarett från ledande varumärken på marknaden. Vi har också flera olika smaker så det är lätt att hitta något som passar just dig. Besök vår fysiska butik eller handla i vår e-shop!
Hitta rätt e-cigarett för dig hos Sluta Nu

Elektroniska cigaretter, vi har något som passar dig!

Hos Operationskonsulterna kan du få jobb som narkossjuksköterska eller anestesisjuksköterska. Vi erbjuder specialistsjuksköterskor jobb på deras villkor. Hos oss kan du jobba heltid eller bara några timmar, du bestämmer själv! Besök vår webbplats för att se vilka yrkesgrupper vi söker just nu!
Jobb som narkossjuksköterska / anestesisjuksköterska

Operationssjuksköterska - lediga jobb

Hos kontaktlinsen i Norrköping erbjuds synundersökningar av hög kvalité. Kontrollers görs direkt på ögonen för att kunna bedöma om något är fel och behöver återgäldas. Kontaktlinsen förespråkar regelbunden synundersökningar för att undvika skador på ögonen. Alla kunder får alltid första synundersökning gratis för att man skall känna sig trygg. Boka din synundersökning redan idag.
Synundersökningar i Norrköping


Har du blivit utsatt för sexuelle övergrepp som barn ska du vända dig till Samtalsspecialisten, hjälp när du behöver den som mest! Ann-Christin är din kontaktperson som hjälper dig vid svåra stunder och hur du ska kunna hantera vardagen så bra som möjligt. Kontakta deras hjälptelefon så är det bra några signaler ifrån att du får kontakt med någon som har varit utsatt själv och vet hur det känns i svåra situationer.
Blivit utsatt för sexuella övergrepp som barn?