faktainfo.se / Sjukvård & hälsa / Arbetsmiljö /

Kategorier

De senaste länkarna om Arbetsmiljö

Vi på Globenhälsan är ett företag som sysslar med sjukvård till företag. Vi har varit verksamma sedan 1981 och vi kan vår sak! Hos oss kan du komma och få hjälp med dig och ditt barns vaccination bland annat. Vi har TBE vaccin till ditt förfogande. För dig och ditt företag har vi även HLR-utbildning (hjärt-lungräddning) och möjlighet att utvärdera er hälsa med en så kallad HPB (hälsoprofil). Du hittar även utbildad naprapat hos oss. Kontakta oss redan idag för mer information!
Vaccination i Stockholm


Företagshälsovårdsbranschens företag inbyggda enheter i industri och offentlig sektor har gått samman i föreningen FSF för att driva gemensamma ? för branschen ? viktiga frågor. Föreningen Svensk Företagshälsovårds verksamhetsidé är att verka för en utveckling inom området arbetsmiljö och arbetslivsinriktad rehabilitering. FSF ska företräda branschen genom att påvisa företagshälsovårdens nytta för riksdag och regering, myndigheter, parter och företag.
Företagshälsovård


Aktiv Miljö har ett stort utbud av ergonomiska höj- och sänkbara skrivbord. Det är otroligt viktigt att ändra position på arbetsplatsen och med dessa skrivbord har du möjlighet att ändra position samtidigt som du kan fortsätta jobba. Detta kommer inte bara gynna din kropp utan även ditt sinne och koncentration.
Höj- och sänkbart skrivbord för ditt välbefinnande