faktainfo.se / Sjukvård & hälsa / Handikapp /

Kategorier

De senaste länkarna om Handikapp

Pahne har över 50 års erfarenhet inom tillverkning av högklassiga strumpor. Våra produkter med funktion är samtliga utvecklade av denna erfarenhet. Produkter för olika kund behov. Medicinskt testade för sin funktion. Pahne har ett stort sortiment funktions-strumpor. Strumporna hjälper Era fötter och ben att må bra. Våra stöd-knästrumpor i stor procent bomull över 60% är mycket uppskattade av kunder över hela Skandinavien och övriga länder. Vi har ett mycket stort urval Stödstrumpbyxor, Stay Up, Lårlånga tunna Stöd-knästrumpor med mjuk resårtopp. 40-70-140 denier. Våra kunder är sjukvårdsbutiker, ortopedverkstäder, hälsokostaffärer, fotterapeuter, sjukhusbutiker, vårdcentraler.
Stödstrumpor


Vill du ha det senaste inom kontaktlinser? Upplever du att dina ögon blir torra mot slutet av dagen när du bär linser? Då ska du välja nya DAILIES AquaComfort Plus. DAILIES AquaComfort Plus från Ciba Vision är en helt ny, unik endagslins med trippelverkande fukteffekt - för optimal komfort från morgon till kväll. Som en av Europas första (anno 1999) och största återförsäljare av kontaktlinser på Internet erbjuder vi ett brett sortiment av kontaktlinser, färgade linser och linsvätska till mycket bra priser och snabba leveranser! Vi säljer även toner och bläckpatroner till din skrivare, parfym och mycket annat!
Dailies kontaktlinser | shopping4net


Idag finns det massvis av produkter för att du inte ska begränsas av din hörselnedsättning. Hos Din Hörsel hittar du flera av dom, så som hörselskydd, hörapparater och hörapparatbatterier. Besök en av våra mottagningar för att med hjälp av en audionom ta reda på vad just du har för behov för att förbättra din hörsel.
Hörselskydd, hörapparater och hörapparatbatterier hos Din hörsel!


Är du intresserad av personlig assistans för dig eller någon av dina anhöriga som har någon form av handikapp? Vi på Personlig Assistansförmedling är ett stabilt assistansföretag som hjälper dig med allt kring personlig assistans. Är du trött på assistans från kommun, stora företag och riskkapitalbolag? Kontakta oss istället!
Hjälpsamt assistansföretag i Östersund


Är du som bor i Lund eller någon anhörig i behov utav personlig assistans? Vi på Omtanken i Skåne är ett assistansbolag som sätter stort värde på kvalité och värdighet. Med personlig assistans från oss så får du möjlighet att påverka tjänsten för att du ska få den bästa hjälpen för just dig och en bättre vardag. Vi gör alltid vårt bästa för att hitta den assistent som är lämplig för dig som brukare och vi sätter stort värde på respekt för människovärde och integritet. Så om ni är i behov utav personlig assistans i Lund tveka inte att kontakta oss på Omtanken i Skåne.
Personlig assistans i Lund - Omtanken i Skåne