faktainfo.se / Internet & teknik / Övrigt internet & teknik /

Kategorier

De senaste länkarna om Övrigt internet & teknik

Visma erbjuder ett bra affärssystem på nätet. Med ett ekonomisystem hos Visma får du ett bra affärssystem som är modernt och bra.
Affärssystem på nätet


Privatgirot hjälper er med dokumenthantering m.m.
Dokumenthantering


Altiva erbjuder bla ärendehanteringssystem för smidig hantering av kundärenden samt tidsrapporteringssystem. Dessutom lösningar för enkel hantering av bokningar, kampanjaktiviteter och försäljningsplanering.
ärendehanteringssystem


Intresserad av affärsarkitektur? Ta en kurs hos Biner!
Affärsarkitektur


Att skapa en ny webbdesignhemsida med SEOCMS är ett lättanvänt CMS verktyg ( content management system ) som ger er en professionell webbplats både till funktion och form. Webbdesign har aldrig varit enklare än med publiceringsverktyget SEOCMS! Webbdesign är ett strategiskt viktigt verktyg vars syfte är att stödja företagets affärsmål. Förutom den rent grafiska formgivningen väger vi även in andra faktorer som användbarhet, navigering och sökmotoroptimering.
Webbdesign och ny hemsida med SEO CMS verktyg

cms verktyg, webbpublicering, hemsida, getupdated, webbdesign

Canea erbjuder konsulttjänster och utbildningar inom bland annat projektledning. Vi tar även fram bra system inom projektverktyg och ärendehanteringssystem. Med vår arbetsmiljö utbildning kan du få bättre kontroll på miljön på arbetsplatsen och du kan bli certifierad. Vi erbjuder bra projektledare eller strategikonsult som hjälper att effektivisera ditt företag. Med vårt avvikelsehanteringssystem och system för reklamationshantering får du kontroll på fel och brister i dina system
Projektverktyg, Projekthanteringssystem


STF kompetensutveckling utbildar varje år ca 15.000 personer. Vi har ett brett utbud av kurser inom teknikområdet och målgruppen för våra utbildningar är främst tekniker och ingenjörer. Kurserna genomförs i huvudsak med hjälp av inhyrda föreläsare som valts ut bland landets främsta specialister från näringsliv och högskolor.
Kompetensutveckling STF


Perfectit har över 30 års erfarenhet av affärssystem och installationer på såväl stora internationella koncerner som mindre nystartade företag. Sedan 1995 har vi arbetat med det internationella affärssystemet Microsoft Dynamics NAV som vi har mycket goda erfarenheter av. Behovet av webbaserade lösningar och integrationer har successivt ökat.
Affärssystem på nätet - Perfectit

kassasystem butik

Toppjobbet har samlat flera jobbsökmotorer och hjälper dig att hitta ditt nya jobb på ett och samma ställe. Vi har lediga jobb inom flera olika områden. Hitta ditt nya IT-jobb och ekonomi jobb hos oss idag!
Sök efter ditt nya IT-jobb på Toppjobbet


Få genomgripande kunskaper inom SLA baserat på ITIL's best practice. Kursen är framtagen för dig som vill förstå SLA, vilka effekter det får men även vad de kan användas till. Du som idag jobbar som exempelvis IT-chef, outsourcingansvarig, eller CIO får vetskap ett SLA genomförs från grund.
Utbildning SLA enligt ITIL

Vill du bli certifierad kundansvarig IT?

Molntjänster eller cloud computing har redan möjliggjort en övergång till billigare och lönsammare drift än den tidigare kapitalintensiva driften. Det har även medfört större faktisk verkan, ökad flexibilitet och minskad komplexitet. Kontakta Sungard AS för mer information kring molntjänster och hybridmiljöer. Välkommen!
Molntjänster från Sungard AS

Colocation i Stockholm - Sungard AS, Drifttjänster från Sungard AS

Med hjälp av BizView kan du enkelt skapa attraktiva Dashboard som på ett pedagogiskt sätt presenterar viktiga trender och nyckeltal till hela organisationen. Våra Dashboards kan implementeras i egna lösningar där den blir en del av ert intranät eller infogas i Sharepoint. Kontakta oss så berättar vi mer.
Dashboard från BizView